«Πληγώθηκα απ’ την Κύπρο» ομολογεί Κύπριος ηθοποιός που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα (Βίντεο)

«Πληγώθηκα απ’ την Κύπρο» ομολογεί Κύπριος ηθοποιός που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα (Βίντεο)

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, όπου δούλεψεως δημοσιογράφος σε ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ εμφανίστηκε σε επιτυχημένες σειρές, με πιο πρόσφατο το «Κάτω Παρτάλι».

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ο ηθοποιός Πέτρος Πέτρου, γνωστός ως  Mike από το ρόλο του στην σειρά «Οι Τάκκοι», ομολόγησε ότι θα ήθελε να παίξει σε μία κυπριακή σειρά ξανά, ιδιαίτερα σήμερα που φαίνεται να έχει ανοίξει περισσότερο η αγορά των τηλεοπτικών παραγωγών.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι πληγώθηκε και στεναχωρήθηκε όταν εισέπραξε αρνητική απάντηση πριν από δύο χρόνια, σε μία απόπειρα του να διεκδικήσει ένα ρόλο σε κυπριακή σειρά.

Όπως ανέφερε τον είχαν ρωτήσει γιατί δεν έρχεται μόνιμα στην Κύπρο για να αναλάβει ένα ρόλο, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει, αφού θα αφήσει πίσω του, όλα όσα έχτισε στην Αθήνα.

Η απορία ήταν, γιατί ενώ φέρνουν Ελλαδίτες για να πρωταγωνιστούν σε κυπριακές σειρές, ο ίδιος έμεινε απ’ έξω, γιατί η μόνιμη κατοικία του δεν είναι πια στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE