LIFESTYLE

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Ο πραγματικός λόγος που έφυγαν από το Παλάτι

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Ο πραγματικός λόγος που έφυγαν από το Παλάτι

Μπορεί η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry να απέδωσαν τη φυγή τους από το παλάτι και την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα στην έντονη πίεση από τα βρετανικά μέσα, όπως εξήγησαν και στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Oprah Winfrey, ένα νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τον πραγματικό λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση αυτή.

Σύμφωνα με το νέο ντοκιμαντέρ του ITV "Harry and William: What Went Wrong?", η αιτία μπορεί να αναζητηθεί στην έλλειψη ισότητας που υπήρχε στην μεταχείριση του ζευγαριού από το Παλάτι συγκριτικά με τους Cambridges. Όπως εξηγεί η Camilla Tominey, πρώην ανταποκρίτρια σε θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ο Harry και η Meghan Markle επιθυμούσαν να αποκτήσουν τον δικό τους "οίκο" όπως έχουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, κάτι που δεν έλαβε το πράσινο φως από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο.

"Σε εκείνο το σημείο, ο Harry και η Meghan θέλουν το δικό τους γραφείο όπως εκείνο των Cambridges. Ήθελαν να τρέχουν το δικό τους γραφείο από το κάστρο του Windsor, από το Frongmore Cottage, όπου έμεναν εκείνη την περίοδο. Και τότε ήταν που η Βασίλισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος επενέβησαν και είπαν όχι, ότι θα αναλάμβαναν εκείνοι τις δικές τους υποθέσεις.", δήλωσε η Tominey υπογραμμίζοντας πως αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, από τη στιγμή που οι Sussexes δεν λάμβαναν την ίδια μεταχείριση με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

Και μπορεί εν τέλει να χώρισαν τα γραφεία τους, αποκτώντας επιτέλους το δικό τους, το οποίο όμως εγκαταστάθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, χρησιμοποιώντας το προσωπικό της βασίλισσας, χωρίς με λίγα λόγια να έχουν την ανεξαρτησία που ζητούσαν.

Η είδηση αυτή βγήκε στο φως ύστερα από τις κατηγορίες για άσχημη συμπεριφορά της Meghan Markle προς το προσωπικό του Παλατιού και μετά την περίφημη αναφορά του πριγκίπα William προς το πρόσωπό της ως "αναθεματισμένη γυναίκα".

Από τότε επήλθε η ρήξη στη σχέση των δύο αδερφών, οι οποίοι έχουν συναντηθεί δημόσια μαζί μόνο δύο φορές, την πρώτη στην κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φιλίππου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τα πνεύματα οξύνθηκαν και τη δεύτερη στην εκδήλωση προς τιμήν των γενεθλίων της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Πηγή: missbloom.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top