ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου με τον Πρόεδρο του Κόμματος για τα Ζώα

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου με τον Πρόεδρο του Κόμματος για τα Ζώα

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου με τον Πρόεδρο του Κόμματος για τα Ζώα

Η ευημερία και η προστασία των ζώων αποτελεί πρώτιστο μέλημα μιας πολιτισμένης κοινωνίας. Η κακοποίηση ή/και κακομεταχείριση τους απαγορεύεται δια νόμου.
Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην προστασία των ζώων, ο Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα Κυριάκος Κυριάκου, συνοδευόμενος από άλλα μέλη του Κόμματος, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Αστυνομίας, όπου συναντήθηκε το μεσημέρι σήμερα, με τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου.


Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης η Βοηθός Διευθύντρια Διοίκησης του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος κα. Καίτη Σοφοκλέους.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν στον τρόπο χειρισμού και διερεύνησης καταγγελιών ή πληροφοριών από μέλη της Αστυνομίας, με σκοπό τον εντοπισμό προσώπων που ενέχονται σε υποθέσεις κακοποίησης ζώων και παραπομπή τους ενώπιον Δικαστηρίου, όταν στοιχειοθετείται υπόθεση.
Επίσης, συζητήθηκαν θέματα εκπαίδευσης των μελών της Αστυνομίας που χειρίζονται τις υποθέσεις αυτές, καθώς και το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Κόμματος για τα Ζώα και της Αστυνομίας, αλλά και με άλλες αρμόδιες υπηρεσίες.


Η αντιπροσωπεία του Κόμματος ενημερώθηκε επιπρόσθετα και για την πορεία των εξετάσεων που αφορούν υποθέσεις κακοποίησης/κακομεταχείρισης ζώων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top