LIKE ONLINE

Δήθεν γιατρός και μάγισσα εξανάγκασε βρέφος 2 ημερών να περπατήσει – Δείτε το βίντεο που σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη

Δήθεν γιατρός και μάγισσα εξανάγκασε βρέφος 2 ημερών να περπατήσει – Δείτε το βίντεο που σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στην Ινδία μετά την κοινοποίηση του παρακάτω βίντεο που δείχνει ένα βρέφος δύο ημερών να κλαίει τρομοκρατημένο ενώ μάγισσα-γιατρός το κρατά από τον αυχένα και το αναγκάζει να περπατήσει για να… πέσει ο πυρετός του!

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων χωρικών σε χωριό στο κρατίδιο Assam και σύμφωνα με τη Daily Mail, το παιδί παρέδωσαν στη «γιατρό» οι ίδιοι οι γονείς του, για να θεραπεύσει τον πυρετό που είχε από τη γέννησή του. 

Εκείνη τους είπε να το γδύσουν και το έβαλε να κάνει αυτό το περίεργο τελετουργικό για να πέσει ο πυρετός. 

Το βρέφος έκλαιγε κι έδειχνε τρομοκρατημένο ενώ ένας από τους παρευρισκόμενους κατέγραψε τη «θεραπεία» σε βίντεο το οποίο έστειλε στις Αρχές της επαρχίας Morigaon. Έτσι κατέφτασε στο χωριό η αστυνομία  και φρόντισε για τη μεταφορά του μικρού αγοριού  στο νοσοκομείο. 

Κρατικός αξιωματούχος της Morigaon είπε πως το αγόρι είχε πυρετό αλλά πλέον η υγεία του είναι καλή. «Πρέπει να βελτιώσουμε το σύστημα περιγεννητικής φροντίδας», τονίζει. 

Η μία από τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν είναι η «γιατρός- μάγισσα». 

Κρατικοί αξιωματούχοι απηύθυναν έκκληση στις μέλλουσες μητέρες να αποφεύγουν τέτοιου είδους «θεραπείες» και ανακοίνωσαν  εκστρατεία ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση των πολιτών. 

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top