ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό 8ήμερη κράτηση 36χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Υπό 8ήμερη κράτηση 36χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Πέμπτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά τον εντοπισμό πέραν των 400 γραμμαρίων κοκαΐνης και χρηματικού ποσού πέραν των 10 χιλιάδων ευρώ.

Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από επιχείρηση μελών της ΥΚΑΝ, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, όταν θεάθηκε να τοποθετεί, σε συγκεκριμένο σημείο, δυο νάιλον συσκευασίες.

Όπως διαπιστώθηκε, οι συσκευασίες περιείχαν κοκαΐνη βάρους περίπου 202 γραμμαρίων, ενώ ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του, όπου εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 210 γραμμαρίων περίπου, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 11.545 ευρώ, καθώς και 955 τουρκικές λίρες.

Το δικαστήριο, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομία για 8ήμερη προσωποκράτηση του, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, χρήσης, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top