LIFESTYLE

Κιτ Χάρινγκτον: Κατάθλιψη, αλκοολισμός και ναρκωτικά μετά το φινάλε του Game of Thrones

Κιτ Χάρινγκτον: Κατάθλιψη, αλκοολισμός και ναρκωτικά μετά το φινάλε του Game of Thrones

Αν και θα περίμενε κανείς ο Κιτ Χάρινγκτον να είναι ευχαριστημένος με την ζωή του εώς τώρα, καθώς έχει χτίσει μία επιτυχημένη καριέρα και δείχνει να έχει μία ευτυχισμένη προσωπική ζωή, κάποια πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Ο ηθοποιός πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο μετά το τέλος του Game of Thrones, όπως και αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Sunday Times. Ο λόγος δεν ήταν μόνο το φινάλε της σειράς, αλλά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί σωστά την φήμη, που είχε κερδίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να «πέσει» στις καταχρήσεις.



«Φτάνεις σε ένα σημείο, που νιώθεις κακός άνθρωπος, ότι ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει διέξοδος και ξαφνικά είσαι ένα τίποτα», εξήγησε σχετικά με τα συναισθήματα, που τον βύθισαν τελικά σε κατάθλιψη.

Όπως ανέφερε, έκανε πολύ καιρό να δει τον εαυτό του νηφάλιο και για ένα μεγάλο διάστημα έκανε συστηματική χρήση ναρκωτικών. «Όταν κατάφερα να μείνω κάποιες ημέρες νηφάλιος, νομίζω πως ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Έπρεπε να το πιστέψω ότι μπορούσα να αλλάξω. Με βοήθησε πολύ, ήταν κάτι που το κράτησα τελικά, την ιδέα ότι μπορώ να κάνω την αλλαγή σχετικά με το ποιος είμαι και προς τα που οδεύω», δήλωσε.

 

Ο Κιτ Χάρινγκτον πρόσθεσε πως την δύσκολη περίοδο της κατάθλίψης, οι καταχρήσεις του είχαν δημιουργήσει τάσεις αυτοκτονίας: «Πέρασα από περιόδους πραγματικής κατάθλιψης, όπου ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στον εαυτό μου».

Πλέον, όντας νηφάλιος προσπαθεί να βοηθήσει ανθρώπους, που ίσως βιώνουν μία παρόμοια κατάσταση και ελπίζει η δική του εξομολόγηση να συμβάλλει στο να καταλάβουν πως όλοι τελικά μπορούν να ξεφύγουν από κάτι τέτοιο. «Δεν θέλω να με βλέπουν ως μάρτυρα ή κάτι ξεχωριστό. Ήταν η δική μου εμπειρία, όμως αν βοηθάει κάποιον, αυτό είναι πολύ καλό».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top