LIFESTYLE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: 'Έσπασε' τα δεσμά της μετά από 13 χρόνια 'σκλαβιάς'- Ο πατέρας της αποσύρεται από τον έλεγχο της ζωής της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: 'Έσπασε' τα δεσμά της μετά από 13 χρόνια 'σκλαβιάς'- Ο πατέρας της αποσύρεται από τον έλεγχο της ζωής της

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη θέση του επιτηρητή της τραγουδίστριας μετά από 13 χρόνια "σκλαβιάς", αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η καριέρα της τραγουδίστριας βρίσκεται στα χέρια των νόμιμων κηδεμόνων της μετά από τις ανησυχίες για την ψυχική της υγεία το 2008.

Η δικαστική συμφωνία έδωσε στον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, τον έλεγχο της περιουσίας της και άλλων πτυχών της ζωής της.

Αργότερα η Σπίαρς προσπάθησε να απομακρύνει τον πατέρα της από αυτό τον ρόλο, κατηγορώντας τον για "κατάχρηση του ελέγχου του στη ζωή της".

Ο Τζέιμι Σπίαρς αρνούνταν συνεχώς κάθε κατηγορία για παράβαση και εξέφραζε την ανησυχία του για την ευημερία της κόρης του.

Ένα λαϊκό κίνημα θαυμαστών, γνωστό ως η καμπάνια #FreeBritney δημιουργήθηκε για στηρίξει την τραγουδίστρια που ζητούσε πίσω την αυτονομία της.

Η παρατεταμένη δικαστική διαμάχη πατέρα - κόρης ήρθε ξανά στο προσκήνιο το 2021 μετά την κυκλοφορία του Framing Britney Spears - ενός ντοκιμαντέρ που επικεντρώθηκε στη σύγκρουση για την κηδεμονία της τραγουδίστριας.

Η 39χρονη είπε αργότερα σε έναν δικαστή ότι της είχαν δώσει ναρκωτικά, την είχαν υποχρεώσει να δώσει παραστάσεις χωρίς τη θέλησή της και ότι της είχαν απαγορεύσει να κάνει παιδιά.

Πρόσφατα, η Σπίαρς δήλωσε ότι δεν θα ξανατραγουδήσει όσο ο πατέρας ελέγχει τη ζωή της και την περιουσία της.

Απελευθέρωση υπό όρους

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ ο δικηγόρος του πατέρα της δήλωσε ότι ο εντολέας του συμφωνεί να απομακρυνθεί από τη ζωή της κόρης του, εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή και επιλύει όλα τα εκκρεμή ζητήματα που σχετίζονται με τις πράξεις του ως κηδεμόνας της. Με λίγα λόγια, βάζει ως όρο το να μην βρει τον μπελά του με όσα υπέβαλε στην κόρη του τόσα χρόνια.

Προφανώς η Σπίαρς άκουσε με ανακούφιση αυτή την εξέλιξη, και τελικά μετά από πολλά χρόνια διαμάχης, είναι ελεύθερη να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει.

H ίδια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε μια αισιόδοξη εικόνα, μετά την είδηση για την οποία πάλεψε σκληρά

Πηγή: thetoc.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top