80χρονη έπαθε κάταγμα στο πόδι σε παραλία στη Λεμεσό – Άμεση η επέμβαση των Ναυαγοσωστών

80χρονη έπαθε κάταγμα στο πόδι σε παραλία στη Λεμεσό – Άμεση η επέμβαση των Ναυαγοσωστών

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των ναυαγοσωστών σε περιστατικό κατάγματος το πρωί της Κυριακής (29/08) στη παραλία του Lady's Mile.

Μια γυναίκα 80 ετών ενώ περπατούσε σε εξωτερικό χώρο παρακείμενου υποστατικού σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να προκληθεί κάταγμα κνήμης.

Οι ναυαγοσώστες της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό έσπευσαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην 80χρονη γυναίκα, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη γυναίκα στο νοσοκομείο για εξειδικευμένη περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE