Γιατρός του ΟΚΥπΥ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλου – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Γιατρός του ΟΚΥπΥ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλου – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης από γιατρό σε υπάλληλο διερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, ότι γιατρός προχώρησε σε άσεμνη επίθεση εναντίον της.

Η γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό, ισχυρίζεται στην κατάθεση της ότι η ίδια και ο εν λόγω γιατρός εργάζονταν στο Νοσοκομείο, όταν αυτός προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες εναντίον της μέσα στο γραφείο του.

Η υπόθεση τέθηκε σε άμεση διερεύνηση από το Ειδικό Κλιμάκιο του ΤΑΕ Αρχηγείου για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης από την πρώτη ημέρα της καταγγελίας. Ο γιατρός που εργάζεται σε νοσοκομείο του ΟΚΥπΥ έχει ήδη κληθεί και κατέθεσε τους δικούς του ισχυρισμούς, ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από το ευρύτερο περιβάλλον του νοσοκομείου για την υπόθεση.

Την υπόθεση διερευνά και η Δημόσια Υπηρεσία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας προχώρησε σε αναστολή των υπηρεσιών του γιατρού, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Όπως μας ανάφερε αρμόδια πηγή της Αστυνομίας οι έρευνες της υπόθεσης είναι προς το τέλος τους και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να σταλεί ο φάκελος στην Νομική Υπηρεσία για να δοθούν οδηγίες κατά πόσο η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο Δικαστήριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

Μαίνεται για έβδομη ημέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν και τις ισραηλινές δυνάμεις να σφυροκοπούν τον Λίβανο, ενώ η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις με drones και πυραύλους εναντίον αμερικανικών στόχων σε χώρες του Κόλπου και του Ισραήλ, πλήττοντας το Τελ Αβίβ, το Αμπού Ντάμπι, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία. Την ίδια στιγμή, η άμυνα της ΚΔ συνεχίζει να ενισχύεται από στρατιωτικές δυνάμεις που στέλνουν ευρωπαϊκές χώρες. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE