Η Ρωσία θα κατασκευάσει στο Περού μονάδα παραγωγής του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V

Η Ρωσία θα κατασκευάσει στο Περού μονάδα παραγωγής του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V

O Πρόεδρος του Περού, Πέδρο Καστίγιο, δήλωσε σήμερα ότι η Κυβέρνηση του υπέγραψε συμφωνία με την Ρωσία για την κατασκευή μονάδας που θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, Sputnik-V.


Ο Καστίγιο, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην δημόσια τηλεόραση, δεν προέβη σε περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα κατασκευής της μονάδας, αλλά πρόσθεσε ότι ο Υπουργός Υγείας θα αναφερθεί εκτενέστερα στο θέμα. Το Περού υπέγραψε τον Ιούλιο συμφωνία για την αγορά 20 εκατομμυρίων δόσεων του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.