Λάρνακα:Αύριο οι αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών – Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Λάρνακα:Αύριο οι αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών – Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Αεροψεκασμούς για καταπολέμηση κουνουπιών στην περιοχή των Αλυκών, θα διενεργήσει αύριο Πέμπτη 28 Μαΐου ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών και κατόπιν έγκρισης του Τμήματος Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας και των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Κράτους.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι οι αεροψεκασμοί θα γίνουν από τις 08.30 μέχρι τις 11.30 το πρωί ενώ εναλλακτική ημερομηνία σε περίπτωση μη ευνοϊκών καιρικών συνθηκών θα είναι η Παρασκευή  29η Μαΐου 2015.

Ο αεροψεκασμός «θα επιχειρείται σε χαμηλό ύψος για καλύτερα αποτελέσματα και θα διεξάγεται με τη χρήση βιολογικών παρασκευασμάτων. Θα χρησιμοποιηθεί το αεροσκάφος της Μονάδας Πτητικών Μέσων του Τμήματος Δασών τύπου “Air Tractor 802” κίτρινου χρώματος και αρ. εγγραφής FD-1».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με κουνούπια και σε γειτονικές περιοχές, μετά από συνεννόηση με το Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού και το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκλινης, αποφασίστηκε όπως  κατά τις ίδιες μέρες και ώρες, γίνει αεροψεκασμός της Λίμνης «Σορός» στην περιοχή Μενεού και της Λίμνης της Βορόκλινης».

Κατά την ώρα του ψεκασμού, οι δρόμοι Βορόκλινης προς Φώτα Τροχαίας Πυροσβεστικής  Βορόκλινης, Τεκκέ και Περιοχής  Μενεού (παρά τη Λίμνη «Σορός») θα είναι κλειστοί για το κοινό το οποίο καλείται όπως συνεργάζεται με τους αρμόδιους λειτουργούς των Δήμων, του Κοινοτικού Συμβούλιου Βορόκλινης και της Αστυνομίας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λάρνακας στα τηλέφωνα 24816559 και 24816557, του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού στο τηλέφωνο 24422414 και του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκλινης στο τηλέφωνο 24644744.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE