ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για 60 μέρες στο κελί 49χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο στη Λάρνακα

Για 60 μέρες στο κελί 49χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο στη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 60 ημερών, 6 βαθμούς ποινής, στέρηση της άδειας οδηγού για έξι μήνες και χρηματικό πρόστιμο ύψους 200 ευρώ, σε άνδρα ηλικίας 49 ετών, ο οποίος πέρσι τον Ιούλιο, προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχία Λάρνακας που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο μοτοσικλετιστών.

 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Διευθυντής Τμήματος Τροχαίας Λάρνακας «γύρω στις 22:15 το βράδυ της 5ης Ιουλίου 2020, στο δρόμο Κιτίου Μαζωτού, της επαρχίας Λάρνακας, άνδρας ηλικίας 49 ετών από την Ελλάδα, οδηγούσε το όχημα του στο σημείο της Παναγίας Πετούντας όταν εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να χτυπήσει δυο άτομα, ηλικίας 32 και 41 ετών, τα οποία επέβαιναν σε δυο μοτοσυκλέτες».

Πρόσθεσε ότι «οι δύο μοτοσικλετιστές διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 32χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στο Ορθοπεδικό Τμήμα, αφού τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα πλευρά. Ο 41χρονος που έφερε πολλαπλά τραύματα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και για αρκετό χρόνο νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».
 
Σημείωσε ότι "στον 49χρονο  οδηγό του αυτοκινήτου είχε γίνει έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 152 mg αντί 22, συνελήφθη από την Αστυνομία και εναντίον του σχηματίστηκε φάκελος, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αντιμετωπίζοντας πέντε κατηγορίες».
 
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή "σήμερα το Δικαστήριο επέβαλε στον 49χρονο ποινή φυλάκισης 30 ημερών και 3 βαθμούς ποινής για την κατηγορία της αμελούς οδήγησης, 60 μέρες φυλάκιση, 3 βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδήγησης για έξι μήνες, για την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ για κάθε μία κατηγορία που αφορά οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας και  οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας".
 
Το Δικαστήριο δεν επέβαλε ποινή στην 5η κατηγορία που αντιμετώπιζε ο 49χρονος δηλαδή αυτή της οδήγησης οχήματος με ανασταλείσα άδεια κυκλοφορίας. Οι ποινές συντρέχουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top