ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αδασμολόγητα καπνικά

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αδασμολόγητα καπνικά

Την ακριβή προέλευση των αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων που βρέθηκαν στην κατοχή του 57χρονου που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή μετά από επεισοδιακή καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών, ψάχνουν οι ανακριτές στην Αστυνομία Λεμεσού.


Η μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών αξίας πέραν των πενήντα χιλιάδων ευρώ που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του υπόπτου εκτιμάται ότι προήλθε από τα κατεχόμενα και οι ανακριτές ψάχνουν τους προμηθευτές του 57χρονου καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, ύπαρξης κυκλώματος που διοχετεύει στην αγορά αδασμολόγητα προϊόντα.

Οι ανακριτές εκτιμούν επίσης ότι οι 22.700 ευρώ σε μετρητά που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 57χρονου, έχουν προέλθει από πωλήσεις αδασμολόγητων εμπορευμάτων.  Ο ύποπτος είχε αναφέρει στους ανακριτές την ύπαρξη των χρημάτων, τα οποία όπως είπε είναι δικά του, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Ο 57χρονος που τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, συνεχίζει να νοσηλεύεται υπό φρούρηση στο νοσοκομείο Λεμεσού καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top