Κυπριακό: Στην τουρκική αδιαλλαξία προσέκρουσε η Τριμερής
Στην τουρκική αδιαλλαξία προσέκρουσε η πραγματοποίηση μιας Τριμερούς συνάντησης για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη.


Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα ισχύει επ΄αόριστον, καθώς σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, η Μαρία Morgan Νικολάου, θεάθηκε να ανεβαίνει τα σκαλιά του Μεγάλου Καναλιού και για αρκετή ώρα να συζητά με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Διεύθυνσης.
Όπως όλα δείχνουν και βάσει των νέων δεδομένων, η παραίτηση της από τον Extra της Λεμεσού, φαίνεται να είναι οριστική και αμετάκλητη.

Αν λοιπόν, πρόκειται να δούμε την τσαχπίνα παρουσιάστρια, σε νέα εκπομπή και σε νέα πλέον τηλεοπτική στέγη, τότε ναι, θα έχουμε πολλά θέματα να γράφουμε γιατί ως γνωστόν, η στήλη μας δεν αφήνει τίποτα να περάσει απαρατήρητο.
Στέφανος Χαραλάμπους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




