Απίθανος διάλογος Λιάγκα – Σκορδά για Αρναούτογλου: «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει»

Απίθανος διάλογος Λιάγκα – Σκορδά για Αρναούτογλου: «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει»

Άφωνη η Φαίη Σκορδά: "Θα με είχες ξεσκίσει; Παιδί μου πας καλά; Τι ήθελες να πω;"

Η Φαίη Σκορδά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκαν τηλεοπτικά στο The 2night Show, όμως ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάποιες σχετικές παρατηρήσεις να κάνει. Ο παρουσιαστής σημείωσε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν πίεσε καθόλου την Φαίη Σκορδά, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να τον κοιτάζει έκπληκτη καθώς εκείνος εξηγούσε τι ακριβώς εννοεί.

Ο διάλογος που είχαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ο εξής:

Γιώργος: Δεν σε ρώτησε, δεν σε πίεσε καθόλου. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Εγώ κάνω πιο επιθετικές συνεντεύξεις.
Φαίη: Το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Μίλησα.
Γιώργος: Σιγά. Δεν είπες τίποτα. Ούτε σε πίεσε. Αν δεν σε πιέσει ο παρουσιαστής, πώς να πεις;
Φαίη: Δεν είπα πράγματα;
Γιώργος: Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει.
Φαίη: Θα με είχες ξεσκίσει;
Γιώργος: Ε, βέβαια. Εννοώ δημοσιογραφικά. Τον πιέζεις τον καλεσμένο. Είναι πολύ ευγενής, αλλά θέλει λίγο… Είπες περιμένω κι εγώ να παντρευτώ, να βρω τον έρωτα της ζωής μου, γενικόλογα. Συγκεκριμένα δεν είπες κάτι. Δεν έβγαλες τίτλο.
Φαίη: Παιδί μου πας καλά; Τι ήθελες να πω;

Δεν ξέρουμε τι άποψη έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το θέμα…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE