ΕΛΛΑΔΑ

Μίκης Θεοδωράκης: 54χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του – Ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια

Μίκης Θεοδωράκης: 54χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του – Ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια

Μίκης Θεοδωράκης: Σε δικαστική διαμάχη με έναν άνδρα που ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη μπαίνει η οικογένεια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega Ελλάδος, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Κουρή που ισχυρίζεται πως είναι παιδί εκτός γάμου του Μίκη Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με την αίτηση, η κόρη του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη ζητά να μην χρησιμοποιεί ο 54χρονος το επώνυμο Θεοδωράκης.

Επιπλέον η κα Θεοδωράκη δηλώνει στην αίτησή της πως ο Νίκος Κουρής «αποβλέπει στη δημιουργία κληρονομικού δικαιώματος επί κάθε στοιχείου της κληρονομιαίας περιουσίας» του πατέρα της κι ότι είναι «ξένο απολύτως υφ’ οιανδήποτε άποψη σώμα προς τον πατέρα μου και οικογένειά μου» και άτομο «παντελώς άγνωστο στην οικογένειά μου».

Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα, Τετάρτη (29/9).

Νίκος Κουρής: Είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη
Από την πλευρά του, προσερχόμενος στο δικαστήριο ο Νίκος Κουρής ισχυρίστηκε πως είναι γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και, προκειμένου να το αποδείξει, θα ζητήσει τη διενέργεια τεστ DNA.

«Θα προχωρήσω σε επόμενο βήμα, με τεστ DNA με τα παιδιά, για να αποδειχτεί ότι είμαι γιος του. Υιοθέτησα το όνομα αισθανόμενος την ανάγκη να έρθω κοντά στις ρίζες μου» υποστήριξε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Ο Μίκης Θεοδωράκης με είχε αποδεχτεί, δεν με αμφισβήτησε ποτέ».

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει αυτού του είδους η δημοσιότητα και πως «δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο αν δεν είχε καταφερθεί η οικογένεια του κ. Θεοδωράκη εναντίον μου».

Τι έχει δηλώσει ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη
Για απάτη του αιώνα έκανε λόγο, το προηγούμενο διάστημα, ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος, αναφερόμενος στον Νίκο Κουρή. Οπως ανέφερε ο ίδιος, δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια Θεοδωράκη.

«Αγαπητοί φίλοι, εδώ έχουμε να κάνουμε με την απάτη του αιώνα. Ο Νίκος Θεοδωράκης δεν είναι γιος του Μίκη. Τον πατέρα του τον λένε Κουρή. Άρα τον λένε Νίκο Κουρή κι όχι Νίκο Θεοδωράκη. Και δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια μας και ολόκληρο το σόι μας. Θα παρακαλούσα πολύ να τον αγνοήσετε και οι δημοσιογράφοι να μην του παίρνουν συνεντεύξεις. Εκτός αν θέλει να ξεφτιλίζεται μόνος του» είχε πει χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top