Έντονη αντίδραση της ΕΔΕK: «Ντροπή τους - Κατέθεσαν εγγύηση ύψους 15χιλιάδων ευρώ, για να διασύρουν στα δικαστήρια το κόμμα»

Έντονη αντίδραση της ΕΔΕK: «Ντροπή τους - Κατέθεσαν εγγύηση ύψους 15χιλιάδων ευρώ, για να διασύρουν στα δικαστήρια το κόμμα»

Έντονη η αντίδραση της ΕΔΕΚ για την απόφαση αναστολής της Επαρχιακής Συνδιάσκεψης στη Λευκωσία Λευκωσία μετά από προσωρινό διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου. 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Παραμονές της 61ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και ενώ η κοινωνία παλεύει καθημερινά να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που την ταλανίζουν, η Ανδρειανή Οδυσσέως, η Ηλιάνα Καναρά, και ο Νίκος Νικολάου κατέθεσαν εγγύηση ύψους 15χιλιάδων ευρώ, για να διασύρουν στα δικαστήρια το κόμμα που αγωνίζεται για την προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας, το κόμμα που παλεύει για κοινωνική δικαιοσύνη.

Μπροστά στον διαφαινόμενο κίνδυνο εκλογικής συντριβής τους προτίμησαν αντί να αντιμετωπίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, να φυγομαχήσουν και να διασύρουν το κόμμα μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες και παρακάμπτοντας τις δημοκρατικές αποφάσεις όπως αυτές προνοούνται από το καταστατικό και τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων.

Ντροπή τους!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».