Αρνείται εκ νέου εμπλοκή με τα Pandora Papers ο ΠτΔ - «Δεν λένε κάτι, αναφέρεται η εταιρεία μου και τίποτε άλλο»

Αρνείται εκ νέου εμπλοκή με τα Pandora Papers ο ΠτΔ - «Δεν λένε κάτι, αναφέρεται η εταιρεία μου και τίποτε άλλο»

Προσερχόμενος στον χώρο όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στη Σλοβενία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ερωτηθείς από ξένη δημοσιογράφο για τα Pandora Papers, είπε ότι δεν γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που φέρονται να εμπλέκονται σε αυτά.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να ερευνηθεί ποιοι και αν πράγματι εμπλέκονται.

Σε ερώτηση αν είναι λάθος τα όσα αναφέρονται για αυτόν στα pandora papers, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι αυτά «δεν λένε κάτι. Αναφέρεται απλώς η εταιρεία που φέρει το όνομα μου και τίποτε άλλο», και διερωτήθηκε αν μπορεί κάποιος να πει ποιος είναι ο δικηγόρος των ολιγαρχών, των ηγετών και των επισήμων που αναφέρουν τα pandora papers.

Σημείωσε ακόμα ότι δεν αναφέρεται κάτι για τον ίδιο σε σχέση με τα όσα αναφέρουν τα έγγραφα για άλλους περί μεταφοράς ή απόκρυψης πλούτου στις βρετανικές παρθένους νήσους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE