Σεισμός στο ίντερνετ! Σε όργιο στην Ταϊλάνδη οι παίκτες της Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σεισμός στο ίντερνετ! Σε όργιο στην Ταϊλάνδη οι παίκτες της Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λέστερ ολοκληρώνει την αγωνιστική σεζόν με φιλικά στην ασιατική χώρα και κάποιοι παίκτες της βρήκαν μια καλή ευκαιρία για (σεξο)τουρισμό!

Πρόκειται για τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές της Λέστερ, οι οποίοι πήγαν με την ομάδα για αγώνες στην Ταϊλάνδη και τα έκαναν… λίμπα! Οι Τζέιμς Πίρσον (σ.σ. ο γιος του προπονητή των «αλεπούδων»), ο Τομ Χίοπερ και ο Άνταμ Σμιθ, εκτός από τα παιχνίδια της ομάδας φρόντισαν να… χαρούν και άλλες «ομορφιές» της Ταϊλάνδης.

Οι τρεις τους πήραν μέρος σε ένα όργιο (!), χρησιμοποιώντας μάλιστα και ρατσιστικές εκφράσεις για την… συντροφιά τους!

Δείτε το βίντεο στο Themasports.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE