ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 15χρονος - Oμολόγησε τέσσερις διαρρήξεις σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 15χρονος - Oμολόγησε τέσσερις διαρρήξεις σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο

Στη σύλληψη 15χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση τεσσάρων διαρρήξεων και κλοπών από Νηπιαγωγείο και  Δημοτικό Σχολείο. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη ένας ανήλικος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε τέσσερις διαρρήξεις. Η πρώτη διάρρηξη διαπράχθηκε στις 14.6.21 σε Νηπιαγωγείο, η δεύτερη διάρρηξη σημειώθηκε στις 23.8.21 σε Δημοτικό Σχολείο, η τρίτη στις 23.9.21 πάλι σε Νηπιαγωγείο και η τελευταία στις 29.9.21 και πάλι σε Δημοτικό Σχολείο. 

Στις 7.10.21 μετά από εξετάσεις της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ανήλικος ηλικίας 15 ετών για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι εμπλέκεται στις υποθέσεις. Ανακρίθηκε στην παρουσία της μητέρας του,  του δικηγόρου του και λειτουργού αρμόδιας υπηρεσίας και φέρεται από την Αστυνομία να παραδέχτηκε τη διάπραξη των τεσσάρων διαρρήξεων.

Ακολούθως λήφθηκε κατάθεση από τον ανήλικο, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να κατονόμασε δεύτερο πρόσωπο, επίσης ανήλικο, ως συνεργό.

Η υπόθεση τελεί υπό διερεύνηση από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE