ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Βγήκε από τη φυλακή και κατέσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

Ελλάδα: Βγήκε από τη φυλακή και κατέσφαξε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αργολίδας από ένα στυγερό έγκλημα σε βάρος μίας 33χρονης από τον άντρα της, που την έσφαξε μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους. Είχε μόλις αποφυλακιστεί από τις Φυλακές Κέρκυρας

Ούτε τα ίδια του τα παιδιά δεν σεβάστηκε ένας 45χρονος Αλβανός, ο οποίος κατέσφαξε μπροστά στα μάτια τους την μητέρα τους και σύζυγό του, γιατί ήθελε να τον χωρίσει. Ο 45χρονος μάλιστα είχε αποφυλακιστεί στις 4 Απριλίου από τις Φυλακές Κέρκυρας και είχε απελαθεί, αφού εξέτισε ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του εξαδέλφου της γυναίκας του, που είχε διαπράξει στις 28 Μαΐου του 2008.

Πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στα Δίδυμα Αργολίδας, ο 45χρονος που βρισκόταν σε διάσταση με την ομοεθνή του σύζυγο, αλλά δεν της έδινε διαζύγιο, όπως του ζητούσε, εισήλθε παράνομα στη χώρα και μετέβη στο σπίτι της γυναίκας του και απαίτησε να πάρει τα παιδιά μαζί του (ένα κοριτσάκι 12 ετών και ένα 10χρονο αγοράκι) και να τα πάει στην Αλβανία.

Ακολούθησε διαπληκτισμός με την 33χρονη, με αποτέλεσμα ο δράστης να αρπάξει ένα μαχαίρι και να την τραυματίσει σοβαρά στο λαιμό και την ωμοπλάτη, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 45χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην επαρχιακή οδό Κρανιδίου-Ναυπλίου και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε. Η 33χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και στη συνέχεια ενώ διακομιζόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, υπέκυψε στα τραύματα της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top