Ποια επαρχία έχει την πρωτιά στις καταγγελίες υποστατικών για παραβίαση των μέτρων COVID - 19

Ποια επαρχία έχει την πρωτιά στις καταγγελίες υποστατικών για παραβίαση των μέτρων COVID - 19

  Σε 16 καταγγελίες πολιτών και 6 υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 3.468 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.550 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 318 έλεγχοι και έγιναν 3 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 550 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης και 1 υποστατικό, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 232 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 469 έλεγχοι και υπήρξαν 4 καταγγελίες πολιτών, ενώ και στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 133 έλεγχοι και δεν υπήρξε καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 191 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Επιπλέον, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία σε 25 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE