Οδηγός λεωφορείου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Ελλάδα - Εντοπίστηκε νεκρός από πυροσβέστες μέσα σε χαντάκι

Οδηγός λεωφορείου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Ελλάδα - Εντοπίστηκε νεκρός από πυροσβέστες μέσα σε χαντάκι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 59χρονος άνδρας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Θέρμης, στον δρόμο από Επανομή προς Πλαγιάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν οδηγός τουριστικού λεωφορείου. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να κατεβαίνει από το λεωφορείο, το οποίο είχε σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου. Διέσχισε τον δρόμο και κατά την επιστροφή του παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός.

Από την πρόσκρουση εκσφενδονίστηκε σε μεγάλη απόσταση με αποτέλεσμα να μη μπορεί να εντοπιστεί από τους παριστάμενους. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την πρόσκρουση.


Κλήθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για να εντοπίσει τον οδηγό του τουριστικού λεωφορείου που είχε παρασυρθεί. Οι πυροσβέστες τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα νεκρό σε χαντάκι. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Θέρμης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE