ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Κύπρο από σλοβενική εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων

Ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Κύπρο από σλοβενική εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων

Η σλοβενική Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων Ελκυστικές Alpen Invest έχει εντοπίσει κάποιες πολύ ελκυστικές ευκαιρίες για επενδύσεις στην Κύπρο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την Alpen Invest για πρώτη φορά σε κυπριακό κοινό, με επίκεντρο τα αποτελέσματά της και στρατηγικές για μελλοντικές επενδύσεις», δήλωσε ο Σάββας Λιασής, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpen Invest. «Έχουμε εντοπίσει κάποιες πολύ ελκυστικές ευκαιρίες για επενδύσεις, τις οποίες ευελπιστούμε να αξιοποιήσουμε στο εγγύς μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Λιασής.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου η Alpen Invest, υποψήφια για «Καλύτερο Ταμείο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη» από την Capital Finance International, θα παρουσιάσει αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο τις στρατηγικές της, καθώς και προοπτικές για μελλοντικές επενδύσεις.

Απευθυνόμενη συγκεκριμένα στους πάροχους χρηματο-οικονομικών υπηρεσιών – συμπεριλαμβανομένων οργανισμών διαχείρισης περιουσίας, καθώς και νομικούς και ελεγκτικούς οίκους – οι δυο εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στις 3 και 4 Ιουνίου, στο Press House στη Λευκωσία και στο Crystal Lounge Bar and Restaurant στη Λεμεσό αντίστοιχα, με ώρα έναρξης 5.30μμ.

Η Alpen Invest ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη Σλοβενική Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων για το 2014. Αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων στη Σλοβενία, εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Σλοβενίας με ένα αμοιβαίο κεφάλαιο συμβατό με το UCITS της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Alpen.SI).

Η Alpen διαχειρίζεται ακόμη δυο ταμεία: το Alpen.Developed που επενδύει κυρίως σε μετοχικά κεφάλαια μεγάλων εταιρειών σε αναπτυγμένες αγορές (ΗΠΑ, ΕΕ, Καναδά, και την ανεπτυγμένη Ασία-Ειρηνικό Ωκεανό), και το Alpen.Emerging Emerging που στοχεύει στο να αξιοποιήσει δυναμικές ευκαιρίες μέσω εταιρειών που οδηγούν και επωφελούνται από την ταχεία ανάπτυξη των αναδυόμενων οικονομιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top