ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ξεσπά κατά της θείας ο παππούς της 8χρονης για την κακοποίηση - «Σκοπός της τα χρήματα»

Ρόδος: Ξεσπά κατά της θείας ο παππούς της 8χρονης για την κακοποίηση - «Σκοπός της τα χρήματα»

Ξεσπά κατά της θείας ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού που υπέστη κακοποίηση κατά της θείας του παιδιού, η οποία φέρεται να ήταν εκείνη που την κακοποίησε για να αποκομίσει οικονομικά οφέλη και μάλιστα είχε ομολογήσει τις πράξεις της. Ωστόσο, ξαφνικά άλλαξε τη στάση της και πλέον αρνείται ότι κακοποίησε το κορίτσι ενώ υποστηρίζει ότι ομολόγησε διότι την πίεσαν αστυνομικοί.

Με δηλώσεις της στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 50χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι ομολόγησε μετά από πίεση. Όπως ανέφερε η ίδια είχε πάει το σπίτι της 8χρονης για να κάνει παρέα στη μητέρα, όταν άκουσε το παιδί να παραπονιέται ότι πονάει στα γεννητικά όργανα και ρώτησε γιατί πονάει το παιδί η μητέρα απάντησε ότι πονάει καιρό, υποστήριξε η θεία.

«Πήγαμε μέσα στο δωμάτιο να το δούμε, μετά από παρότρυνση της μητέρας. Τη ρώτησα μήπως ήταν βιασμένο, δεν της είπα ότι ήταν σίγουρα. Βάλαμε γάντια, αλλά δεν το αγγίξαμε το παιδί, μόνο είδαμε. Βγάλαμε μια φωτογραφία με το κινητό μου για να τη δείξει η μητέρα στον παιδίατρο», είπε η θεία.

Επίσης η θεία αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι ζήτησε χρήματα από την οικογένεια για να μην τους καταγγείλει στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ξέσπασε ο παππούς: «Σκοπός της τα χρήματα και η εξαπάτηση»

Ο παππούς μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε πως η 50χρονη κατηγορούμενη λέει ψέματα για όλα, τονίζοντας πως αν κάποιος δεν πιστεύει ότι η γυναίκα ψεύδεται ας ρωτήσει τα παιδιά της που της τα έχουν πάρει τα ιδρύματα.

«Ας ρωτήσουν τα παιδιά της που τα πήραν στα ιδρύματα. Εκείνη τη ημέρα ήταν από το πρωί μαζί με τα παιδιά. Έρχονταν συνέχεια στο σπίτι. Ήξερα ότι είναι χρήστης ουσιών. Και έλεγα “Πώς τους εμπιστεύεσαι;” να αφήνεις τα παιδιά; Μου έλεγε η κόρη μου ότι είναι καλοί άνθρωποι» είπε ο παππούς.

Ο παππούς σημείωσε ότι είδε τις εγγονές του. «Μεσολάβησαν κοινωνικοί λειτουργοί, οι ασφάλειες, τους δώσαμε φαγητό. Οποιον συγγενή έβλεπαν, τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Τα παιδιά την πληρώνουν», σημειώνοντας πως πήγε στον δάσκαλο της εγγονής του που πάει στην Στ' Δημοτικού. «Αμαρτία να παίρνουν απουσίες, είναι και καλές μαθήτριες». Η γιαγιά τους δήλωσε πως «χάρηκα που τα είδα καλά και είδαν κι εκείνα τις φίλες τους και χάρηκαν και εκείνες».

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top