ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γνωστός Κύπριος κέρδισε Lamborghini στην Αμερική και έκλαιγε από τη χαρά του -ΒΙΝΤΕΟ

Γνωστός Κύπριος κέρδισε Lamborghini στην Αμερική και έκλαιγε από τη χαρά του -ΒΙΝΤΕΟ

Μια απίστευτη ιστορία θα έχει να διηγείται για το υπόλοιπο της ζωής του, ο Κύπριος Tik-Toker, Φειδίας Παναγιώτου.

Κι αυτό γιατί μέσα από μια πρόκληση γνωστού Youtuber (σ.σ. του Mr Beast) κέρδισε μια πράσινη Lamborghini αξίας 300.000 δολαρίων.

Ο Αμερικανός εκατομμυριούχος αποφάσισε να μαζέψει 50 άτομα, να τα βάλει να ακουμπήσουν πάνω στη Lamborghini και ο τελευταίος ή η τελευταία που θ’ αφήσει το χέρι, θα την κερδίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από το παιχνίδι οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες κερδίζουν πλούσια δώρα και χρηματικά έπαθλα.

Ο Φειδίας Παναγιώτου κατάφερε ν’ αντέξει στην τελική δυάδα και τελικά να πάρει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο, με τον φιναλίστ να κερδίζει 40 χιλιάδες δολάρια.

Δείτε τη στιγμή που ο Κύπριος κερδίζει τη Lamborghini:

Ποιος είναι ο Mr Beast;

Ο Mr Beast, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jimmy Donaldson, είναι YouTuber με περίπου 72 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του. Είναι γνωστός για τα φιλανθρωπικά δώρα που κάνει, ακόμα και σε περαστικούς.

O μόλις 23 ετών YouTuber μεγάλωσε στην πόλη Greenville και ανέβασε το πρώτο του video στο YouTube το 2012, όταν ήταν μόλις 13 ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο YouTube δημοσιεύοντας videos με το όνομα “MrBeast6000.” Τα πρώτα χρόνια, προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να κυριαρχήσει δημιουργώντας το περιεχόμενο που πίστευε ότι θα προσελκύσει το μεγαλύτερο κοινό.

Προσπάθησε να παίξει τον αλγόριθμο του YouTube και πειραματίστηκε με πολλά διαφορετικά projects μέχρι να βρει τον χαρακτήρα του: Video games, συμβουλές και κόλπα σε επίδοξους δημουργούς, memes… Κανένα απ’ αυτά, όμως, δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Όταν γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο, σταμάτησε να το παρακολουθεί λίγο καιρό μετά και δήλωσε στη μητέρα του ότι θα προτιμούσε να είναι φτωχός παρά να κάνει οτιδήποτε άλλο απ’ το να ασχολείται με το YouTube!

Με τη στήριξη της μαμάς του, συνέχισε τα videos στο YouTube κι έγινε για πρώτη φορά viral το 2017 όταν ανέβασε ένα video με τον ίδιο να μετράει μέχρι το… 100.000! Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αυτό του πήρε 44 ώρες!

Πλέον, έχει βρει τον χαρακτήρα του και ανεβάζει συνεχώς videos με διάφορα challenges, μοιράζοντας στον κόσμο χρήματα. Για παράδειγμα, έφαγε το πιο μεγάλο κομμάτι πίτσα στον κόσμο, υιοθέτησε όλα τα σκυλάκια από ένα καταφύγιο ζώων και έδωσε 200.000 δολάρια σε ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους. Κάθε του video είναι μοναδικό και γίνεται viral!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top