ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατηγορούμενος για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ ο Σιαηλής αλλά...

Κατηγορούμενος για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ ο Σιαηλής αλλά...

Ενώπιον της χθεσινοβραδινής ολομέλειας του δημοτικού συμβουλίου Πάφου τέθηκε το θέμα της συμμετοχής ή μη του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ Γιώργου Σιαηλή στις συνεδρίες του Σώματος, ο οποίος είναι ένας από τους κατηγορούμενους της υπόθεσης ΣΑΠΑ.



Το θέμα έθεσε εκ νέου ο αντιδήμαρχος Πάφου Μάκης Ρουσής ο οποίος ανέφερε στη χθεσινοβραδινή συνεδρία της ολομέλειας του δημοτικού συμβουλίου Πάφου πως θα έπρεπε η ολομέλεια να τοποθετηθεί και πως ο ίδιος θα ακολουθούσε την απόφαση του Σώματος.

Δεν θεωρούμε συνέχισε ο αντιδήμαρχος Πάφου ότι  ο κ. Σιαηλής είναι ένοχος ωστόσο για λόγους πολιτικής ηθικής και αρχής δεν θα πρέπει να συμμετάσχει στις συνεδρίες της ολομέλειας του δημοτικού συμβουλίου Πάφου μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.

Ο αντιδήμαρχος Πάφου Μάκης Ρουσής , ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ Κώστας Ριαλάς, και ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της ΕΔΕΚ Βάσος Δημητρίου ψήφισαν υπέρ της μη συμμετοχής του Γ. Σιαηλή στις συνεδρίες της ολομέλειας ενώ οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι τοποθετήθηκαν θετικά. 

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίας η  δημοτική ομάδα του ΔΗΚΟ τοποθετήθηκε με μια λέξη  πως η συμμετοχή του κ. Σιαηλή στις συνεδρίες της ολομέλειας είναι δικό του θέμα.

Η δημοτική του ΔΗΣΥ και ο Λάζαρος Ομήρου εξαιρουμένου του δημοτικού συμβούλου του ΔΗΣΥ  Κώστα Ριαλά ψήφισαν υπέρ της παρουσίας του Γιώργου Σιαηλή θεωρώντας ότι από τη στιγμή που δεν καταδικάζεται κάποιος, θεωρείται αθώος.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας της ΕΔΕΚ Β. Δημητρίου  τοποθετήθηκε προσωπικά λέγοντας πως θα παρευρίσκεται στις συνεδρίες υπό διαμαρτυρία ωστόσο δεν θα έκανε τη χάρη σε οποιονδήποτε να μην παρευρίσκεται στις συνεδρίες της ολομέλειας  αφού  υπάρχει- όπως είπε-  σημαντικό έργο να επιτελεστεί.

Ο  επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ Γιώργος Σιαηλής είπε ότι ανεξαρτήτως της απόφασης της  ολομέλειας θα παρευρίσκεται στις συνεδρίες της .

Ο αντιδήμαρχος Πάφου Μάκης Ρουσής αναθεώρησε την αρχική του απόφαση και ανέφερε πως θα τοποθετηθεί και αυτός για την παρουσία του ή όχι στις συνεδρίες της ολομέλειας στην επόμενη συνεδρία του Σώματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top