ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Βροχή οι καταγγελίες για μη χρήση μάσκας

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Βροχή οι καταγγελίες για μη χρήση μάσκας

H Αστυνομία διενήργησε 2.873 ελέγχους το τελευταίο 24ωρο κατά τη διάρκεια των οποίων προέκυψαν καταγγελίες κατά 20 πολιτών και 1 υπεύθυνου υποστατικού για μη εφαρμογή μέτρων κατά της COVID-19.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη Λευκωσία  έγιναν 1.301 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες, στη Λάρνακα 514 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψε καταγγελία κατά ενός υποστατικού και στη Λεμεσό 197 έλεγχοι και καταγγελίες 6 πολιτών.

Στην Πάφο καταγγέλθηκαν 6 πολίτες σε 170 ελέγχους, στην Αμμόχωστο έγιναν 370 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και στη Μόρφου δεν προέκυψε καταγγελία σε σύνολο 98 ελέγχων.

Η Τροχαία διενήργησε 151 ελέγχους και η Λιμενική 72 χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Οι περισσότεροι πολίτες καταγγέλθηκαν για μη χρήση μάσκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE