«Παλεύω 14 χρόνια, μου ξέφυγε ο μπαγάσας αλλά θα τον νικήσω» - Τα συγκλονιστικά λόγια της Φώφης Γεννηματά λίγες ημέρες πριν πεθάνει

«Παλεύω 14 χρόνια, μου ξέφυγε ο μπαγάσας αλλά θα τον νικήσω» - Τα συγκλονιστικά λόγια της Φώφης Γεννηματά λίγες ημέρες πριν πεθάνει

Θρήνο έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά. Για τη γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, οπλισμένη με σθένος και μαχητικότητα, μίλησε ο στενός της συνεργάτης Μανώλης Όθωνας.

«Η Ελλάδα σήμερα θα ανοίξει μία μεγάλη αγκαλιά για να αποχαιρετίσει τη Φώφη. Η Φώφη διαχειριζόταν το πρόβλημά της με τη γνωστή μαχητικότητα και απαράμιλλη αξιοπρέπεια. Έκλεινε το πρόβλημα στη ψυχή και το κορμί της. Έδινε τη μάχη της χωρίς να είμαστε κοινωνοί του προβλήματός της», είπε ο κ. Όθωνας, Στέλεχος ΚΙΝΑΛ και Διευθυντής του πολιτικού της γραφείου.

Το πρόγραμμα της Φώφης Γεννηματά ήταν ιδιαίτερα βαρύ, με επισκέψεις, συνέδρια και συναντήσεις.

«Φύγαμε 3 το μεσημέρι και το απόγευμα μιλούσε στη Νέα Ιωνία. 7 παρά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «σφαδάζω από τους πόνους, μάλλον είναι γαστρεντερίτιδα.

Δεν θα μπορέσω να πάω στη Νέα Ιωνία, ζητήστε συγγνώμη από τον κόσμο, μου είναι αδύνατο». Μέχρι και την τελευταία ώρα είχε ένα βαρύ πρόγραμμα, ακόμα και για ανθρώπους που χαίρουν άκρας υγείας. Δεν ζητούσε βοήθεια».

Οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

Ο ίδιος περιέγραψε τις δύσκολες ώρες της Φώφης Γεννηματά όταν εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Γνωρίζω ότι την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, την επόμενη που μπήκε στον Ευαγγελισμό, όταν με φώναξε να μου ανακοινώσει το πρόβλημα και να γράψουμε τη δήλωση με την οποία αποχώρησε από την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, μου είπε ότι «Μανώλη, εγώ 14 χρόνια παλεύω. Το διαχειρίστηκα, το διαχειρίζομαι, μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω». Ήταν αποφασισμένη να τον νικήσει», είπε φανερά συγκινημένος ο κ. Όθωνας.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE