ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κραυγή απόγνωσης από την μητέρα του Βαγγέλη: «Με το αλκοόλ ήταν σε θέση να κάνει όλο αυτό το πράγμα και το σώμα του δεν τάραξε;»

Κραυγή απόγνωσης από την μητέρα του Βαγγέλη: «Με το αλκοόλ ήταν σε θέση να κάνει όλο αυτό το πράγμα και το σώμα του δεν τάραξε;»

Συγκλονίζει την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα η υπόθεση πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο του 29χρονου υποπλοίαρχου Βαγγέλη Φραγκούλη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 3 Οκτωβρίου 2020 στη θέση του οδηγού, σε ημιυπόγεια αποθήκη που νοίκιαζε στην οδό Ηφαιστου.


Το πρωί της Τετάρτης (27/10), η μητέρα του Βαγγέλη κα. Νεκταρία Βλάχου, φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του SIGMA «Πρωτοσέλιδο» και τον Ανδρέα Δημητρόπουλου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ζητούσε για πεντέμισι μήνες ζητούσε από τον ιατροδικαστή της οικογένειας το σχετικό πόρισμα, με τον ίδιο να της απαντά πως δεν είχε το υλικό, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως πρέπει να περιμένει να δει όσα θα γράψει ο ιατροδικαστής που ορίστηκε από το κράτος, ενώ της επέστρεψε πίσω τα χρήματα της χωρίς να της δώσει πόρισμα.

«Ακούω στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι το πόρισμα του πρώην ιατροδικαστή της οικογένειας είναι πως απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Για να το λέει η Αστυνομία εμένα που τον πλήρωσα γιατί δεν μου το είπε και μου επέστρεψε τα χρήματα μου πίσω;», δήλωσε η κα. Βλάχου.

«Πήγαινα συνεχώς στην Αστυνομία και δεν με δεχόντουσαν. Έλεγα θέλω σας παρακαλώ να πάρετε τις κάμερες έξω από το υποστατικό», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης, ανέφερε ότι υπήρχε πολύ αλκοόλ στον οργανισμό του: «με όλο αυτό το αλκοόλ ήταν σε θέση να κάνει όλο αυτό το πράγμα και το σώμα του δεν τάραξε; Ο πόνος δεν ήτανε οξύς με ένα μαχαίρι στην καρδία; Πώς έμεινε το σώμα σε αυτή τη στάση

Τέλος δήλωσε πως η ευχή της είναι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, ενώ ζήτησε από την Αστυνομία να ρίξει φως στην υπόθεση, σημειώνοντας πως έπρεπε να δοθεί περισσότερη σημασία και διερεύνηση.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top