Αγχωμένος ο Δρ. Καραγιάννης: Παρουσίασε συμπτώματα και θα υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού

Αγχωμένος ο Δρ. Καραγιάννης: Παρουσίασε συμπτώματα και θα υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού

Αγχωμένος φαίνεται ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, καθώς τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας ανέφερε πως παρουσίασε κάποια συμπτώματα γρίπης από το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε χθες έμεινε περιορισμένος, ενώ σήμερα νιώθει αρκετά καλύτερα, ωστόσο θα σπεύσει να υποβληθεί σε rapid τεστ πριν πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δηλαδή στο πανεπιστήμιο.

Από την δική του εμπειρία, είπε πως τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει είναι ένα κρυολόγημα, ωστόσο για κάθε ενδεχόμενο θα υποβληθεί σε εξέταση κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Η Ουκρανία ετοιμάζει αντεπίθεση και οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Η Ουκρανία ετοιμάζει αντεπίθεση και οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη

Η σημερινή (17/10) συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα επικεντρωθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία και στις προοπτικές μιας νέας ουκρανικής αντεπίθεσης. Όπως δήλωσε ο Τραμπ την Τετάρτη, «η Ουκρανία θέλει να περάση στην επίθεση». Πρόσθεσε ότι «θα κάνω την αξιολόγησή μου, αλλά επιθυμούν να κινηθούν επιθετικά».