ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Λίγες είναι οι «μάχες» που χάνονται και σίγουρα δεν χάνονται αμαχητί» - Η εμπειρία ασθενή στη ΜΕΘ του ΓΝ Λευκωσίας

«Λίγες είναι οι «μάχες» που χάνονται και σίγουρα δεν χάνονται αμαχητί» - Η εμπειρία ασθενή στη ΜΕΘ του ΓΝ Λευκωσίας

 

Ασθενής περιγράφει την εμπειρία του στην ΜΕΘ καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Λευκωσίας στέλλωντας επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας.

Αυτούσια η επιστολή:

Ονομάζομαι Λ. Π και πρόσφατα νοσηλεύτηκα για τρεις βδομάδες στην μονάδα εντατικής θεραπείας του καρδιολογικού τμήματος στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου, μεταφέρθηκα με ασθενοφόρο ιδιωτικού νοσοκομείου στο τμήμα πρώτων βοηθειών του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας με πνευμονικό οίδημα.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας μεταφέρθηκα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του καρδιολογικού τμήματος και αφού διαγνωστικά με στένωση της αορτικής βαλβίδας λίγες μέρες αργότερα υποβλήθηκα σε επέμβαση αλλαγής της βαλβίδας.

Κύριε υπουργέ, με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να φέρω στην προσοχή σας το πραγματικά αξιέπαινο έργο που επιτελεί η ομάδα της εν λόγω μονάδας του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Όλοι ανεξαίρετα, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό είναι καθημερινά και αδιάκοπα αφοσιωμένη στο έργο τους, που όπως πολύ καλά γνωρίζετε δεν είναι άλλο από το να σώζουν ζωές. Πάντα πρόθυμοι υπομονετικοί και καλότροποι όλοι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες είναι στην διάθεση του κάθε ασθενή καθώς επίσης και στους οικείους του.

Όσο για τους γιατρούς της μονάδας ότι και να πω θα είναι λίγο. Αφοσιωμένη επιστήμονες που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Λίγες μόνο ώρες στην συγκεκριμένη εντατική μονάδα είναι αρκετές, για να αντιληφθεί κανείς πως λίγες είναι οι «μάχες» που χάνονται και σίγουρα δεν χάνονται αμαχητί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά που ήταν δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που εγώ και οικογένειά μου περάσαμε.

Με εκτίμηση

Λ.Π

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top