Αυτό ειναι παράδειγμα! Τον κορόιδευαν ότι ειναι κορίτσι ενώ αυτός βοηθούσε παιδιά με καρκίνο

Αυτό ειναι παράδειγμα! Τον κορόιδευαν ότι ειναι κορίτσι ενώ αυτός βοηθούσε παιδιά με καρκίνο

Άφηνε για 2 χρόνια τα μαλλιά του μακριά για να τα δωρίσει

Συγκίνηση προκαλεί ένα 8χρονο αγόρι το οποίο μεγάλωνε τα μαλλιά του για δύο ολόκληρα χρόνια προκειμένου να τα δωρίσει σε παιδιά που έχουν καρκίνο. Μάλιστα επέμενε στην απόφασή του αυτή παρότι, όλο αυτό το διάστημα έπεφτε θύμα bullying.

Ο λόγος για τον θαρραλέο Christian McPhilamy από τη Φλόριντα ο οποίος μετά από μία διαφήμιση που είδε για το νοσοκομείο παιδιών  St Jude, αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι για να προσφέρει τη βοήθειά του.

Έτσι αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του για 24 μήνες και να τα κόψει για να τα δώσει σε παιδιά που είτε μάχονται με τον καρκίνο, είτε έχουν εγκαύματα από φωτιά και έχουν χάσει τα μαλλιά τους.

Η μητέρα του μικρού, έγραψε στο Facebook της, πως "ο Christian το είπε και το έκανε. Μετά από δύο χρόνια έδωσε τέσσερις κοτσίδες των 25 εκατοστών σε παιδιά που έχουν ανάγκη."

Μάλιστα αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα bullying στο σχολείο του από παιδιά που τον κορόιδευαν και του έλεγαν πως μοιάζει με κορίτσι. Εκείνος όμως έμεινε πιστός στην απόφασή του, κάνοντας περήφανη την μαμά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE