ΠΑΡΑ-THEMA

Ολομέτωπη επίθεση Παμπορίδη - «Ο Σιζόπουλος είναι ψεύτης, δεν θα του κάνω το χατίρι να του κάνω αγωγή, όλη η Κύπρος ξέρει ποιος είναι»

Ολομέτωπη επίθεση Παμπορίδη - «Ο Σιζόπουλος είναι ψεύτης, δεν θα του κάνω το χατίρι να του κάνω αγωγή, όλη η Κύπρος ξέρει ποιος είναι»

Την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη, προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου.

Ο Γιώργος Παμπορίδης προέβη σε παρέμβαση στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» και πήρε θέση για τις δηλώσεις του Μαρίνου Σιζόπουλου για το ΓεΣΥ, αλλά αναφέρθηκε και σε προσωπικό επίπεδο λέγοντας ότι «είναι ψεύτης και να προσέχει τι λέει όταν με πιάνει στο στόμα του».

Όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός Υγείας «αναφέρθηκε ότι έχω σχέση με ένα διαγνωστικό κέντρο. Ο κύριος Σιζόπουλος είναι ένας ψεύτης, όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο κύριος Σιζόπουλος, όλη η Κύπρος. Ποιος το λέει αυτό ο Σιζόπουλος που είναι γιατρός και ψηφίζει για μεταρρυθμίσεις του ΓεΣΥ. Δεν γίνεται να γράφω νόμους και να επωφελούμαι από αυτούς. Για να τελειώνουμε να μας πει το όνομα του διαγνωστικού κέντρου που λέει ότι έχω σχέση.Το θέμα δεν είναι ο Σιζόπουλος αλλά το ΓεΣΥ. Είναι ψεύτης ο κύριος Σιζόπουλος και να προσέχει τι λέει όταν με πιάνει στο στόμα του. Του είπα να πάει να κάμει καταγγελίες αλλιώς να βγει να απολογηθεί. Τώρα ήβρε τζαι κάμνει ο κύριος Σιζόπουλος. Δεν θα την περάσουν την αλλαγή τους. Θα μας βρουν απέναντί τους. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι είναι ο Σιζόπουλος».

Αναφορικά με το ΓεΣΥ είπε πως «έχει τεράστια προβλήματα το ΓεΣΥ. Να σας πω όμως κάτι; Δύο χρόνια το έχουμε. Έπεσαν όλοι πάνω για να αντιδράσουν. Να μοιράζουν στα χαρτιά την τύχη του κόσμου πίσω από κλειστές πόρτες. Ή θα γίνει ευρωπαϊκό κράτος η Κύπρος ή θα γίνει αφρικανικό. Αν υπάρχει οποιοσδήποτε που χαίρεται για αυτή την κατάσταση να βγει να μας το πει. Ο λαός μόνο μπορεί να κόψει αυτό το πράγμα».

Δείτε το βίντεο εδώ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top