ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιοι και πως θα λάβουν το χριστουγεννιάτικο δώρο από την Κυβέρνηση – Όλες οι λεπτομέρειες

Ποιοι και πως θα λάβουν το χριστουγεννιάτικο δώρο από την Κυβέρνηση – Όλες οι λεπτομέρειες

Ανάσα αναμένεται να δώσει στους δικαιούχους το Χριστουγεννιάτικο Δώρο που θα δοθεί από την Κυβέρνηση.

Η παραχώρηση του έκτακτου Χριστουγεννιάτικου Δώρου για το 2021 εγκρίθηκε χθες Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και αρκετός είναι ο κόσμος ο οποίος γνωρίζει ότι ανήκει στους δικαιούχους που απορεί για το πως θα το αποκτήσει.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι είναι 1) όσοι λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, οι λήπτες δημοσίου βοηθήματος, 2) οι χαμηλοσυνταξιούχοι, 3) πολύτεκνες μητέρες, 4) εγκλωβισμένους, στα παιδιά εγκλωβισμένων που διαμένουν στις κατεχόμενες περιοχές και φοιτούν στο νηπιαγωγείο, δημοτικό και γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας εντός των ημερών αναμένεται να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση όπου θα ενημερώνει πλήρως για το Χριστουγεννιάτικο Δώρο αλλά και για υπόλοιπα επιδόματα λόγω εορταστικής περιόδου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη λήψη του Χριστουγεννιάτικου Δώρου, οι δικαιούχοι δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια καθώς οι καταθέσεις θα γίνουν αυτομάτως καθώς τα στοιχεία όσων είναι δικαιούχοι είναι καταχωρημένα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top