Πρόεδρος του ΔΗΚΟ: Με καλή θέληση να καταλήξουμε σε λύσεις υλοποίησης των στόχων της μεταρρύθμισης της ΤΑ

 Πρόεδρος του ΔΗΚΟ: Με καλή θέληση να καταλήξουμε σε λύσεις υλοποίησης των στόχων της μεταρρύθμισης της ΤΑ

Την εκτίμηση ότι με καλή θέληση και διάθεση μπορούμε να καταλήξουμε σε συμβιβαστικές λύσεις που θα υλοποιούν τους στόχους της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

 

Σε δηλώσεις ύστερα από περιοδεία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την επερχόμενη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με εκπροσώπους των Δήμων της Αγίας Νάπας, της Σωτήρας και της Κοινότητας Λιοπετρίου, για να συζητήσουμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι αφορά τον στόχο της συμπλεγματοποίησης και συγχώνευσης των Υπηρεσιών προς τους δημότες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε από τη μια οι συνενωμένοι Δήμοι να μπορούν να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές Υπηρεσίες προς τους δημότες και από την άλλη η μεταρρύθμιση να αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία».

Πιστεύω συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος ότι «ότι μέσα από καλή θέληση και διάθεση, μπορούμε να καταλήξουμε σε συμβιβαστικές λύσεις που θα υλοποιούν αυτούς τους στόχους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE