ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σύστημα «Στάθμευση Μόνο για Κατοίκους» θα εφαρμόσει σε δρόμους των Αγ. Ομολογητών ο Δήμος Λευκωσίας

Το σύστημα «Στάθμευση Μόνο για Κατοίκους» θα εφαρμόσει σε δρόμους των Αγ. Ομολογητών ο Δήμος Λευκωσίας

Στην εφαρμογή του συστήματος «Στάθμευση Μόνο για Κατοίκους» στις οδούς Νικηταρά, Σαχτούρη, Παύλου Νιρβάνα, Απελλή, Παπαφλέσσα και Σβορώνου στην ενορία Αγ. Ομολογητών προχωρεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ο Δήμος Λευκωσίας, βάσει των προνοιών του περί Δήμων Νόμο και τους Περί Τροχαίας Δημοτικούς Κανονισμούς.

 
Ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας αναφέρει ότι «στους πιο πάνω δρόμους οι κάτοικοι θα μπορούν να σταθμεύουν ελεύθερα όλο το 24ωρο, σε συγκεκριμένα σημεία δρόμων, που υποδείχθηκαν με την τοποθέτηση συγκεκριμένων πινακίδων και με ανάρτηση συγκεκριμένης ειδικής κάρτας στον ανεμοθώρακα του οχήματός τους που προμηθεύτηκαν ήδη».
 
 Οι επισκέπτες κυβερνητικών υπηρεσιών και άλλων γραφείων στην περιοχή θα μπορούν να σταθμεύουν σε σημεία συγκεκριμένων δρόμων, που καθορίστηκαν με συγκεκριμένες πινακίδες για το χρονικό διάστημα των 60 λεπτών, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το βράδυ (7:00-19:00).
 
 Οι θέσεις για διπλωματικά οχήματα, θέσεις ΑμεΑ και τροφοδοσίας παρέμειναν ως είχαν.
 
 Από τις 19:00 - 07:00 οι κάτοικοι και οι επισκέπτες κατοικιών θα μπορούν να σταθμεύσουν χωρίς οποιαδήποτε χρονική ρύθμιση.
 
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα απόκτησης της μοναδικής ειδικής κάρτας στάθμευσης, έχουν μόνο οι κάτοικοι ή ένοικοι της κάθε οριζόντιας ανάπτυξης (κατοικία ή διαμέρισμα) για στάθμευσή τους στους προαναφερόμενους δρόμους με την ανάρτηση της κάρτας αυτής στον ανεμοθώρακα του οχήματος, ώστε να υπάρχει οπτικός έλεγχός της, από την Υπηρεσία Τροχονόμων. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top