LIFESTYLE

«Θα έπρεπε να βρίσκονται στην φυλακή» λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τους γονείς της

«Θα έπρεπε να βρίσκονται στην φυλακή» λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τους γονείς της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram μοιράστηκε με τους fans πόσο όμορφα αισθάνεται τώρα που μπορεί πλέον σαν κανονική γυναίκα να οδηγεί αυτοκίνητο, να σηκώνει χρήματα από ATM και να… αγοράζει κεριά. Ξεκαθαρίζει επίσης ότι δεν θέλει να την βλέπει ο κόσμος ως θύμα και ότι ο στόχος της είναι να γίνει υπερασπίστρια των ατόμων με πραγματικές αναπηρίες και ασθένειες.

«Πραγματικά, “τα σπάτε”! Για πολύ καιρό έπνιγαν τη φωνή μου και με απειλούσαν, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πω τίποτα. Χάρη σ’ εσάς που είχατε κάποια επίγνωση για το τι συνέβαινε και μεταφέρατε αυτήν την πληροφορία, απέκτησε και ο κόσμος κάποια επίγνωση. Πραγματικά πιστεύω ότι υπό μία έννοια μου σώσατε τη ζωή. Εκατό τοις εκατό», λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Αν και η ανάρτηση της 39χρονης τραγουδίστριας επικεντρώνεται στα «θετικά» της νέας της ζωής, η λεζάντα στο βίντεο δείχνει μια πικρία για όσα πέρασε τα τελευταία 13 χρόνια υπό το καθεστώς «κηδεμονίας». Στο κείμενό της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάνει λόγο για ταπεινωτικές εμπειρίες και άλλα άσχημα πράγματα που βίωσε το διάστημα της κηδεμονίας της, για τα οποία οι γονείς της και άλλα άτομα «θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή».

Δείτε την ανάρτηση της:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

«Ξέρω πόσο ντροπιαστικό είναι να παραδέχεται κανείς ότι δεν έχει δει ποτέ μετρητά ή ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του… όμως ειλικρινά εξακολουθεί να μην το χωράει ο νους μου πώς η οικογένειά μου και η επιτροπή κηδεμονίας μου μπόρεσαν να μου κάνουν όσα μου έκαναν… ήταν αποκαρδιωτικό και εξευτελιστικό!!! Για να μην αναφέρω και όλα τα άσχημα πράγματα που μου έκαναν και για τα οποία θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι στη φυλακή… ναι, συμπεριλαμβανομένης και της θρησκευόμενης μητέρας μου!! Είμαι συνηθισμένη να κλείνω το στόμα μου για να μην προκαλώ συγκρούσεις στην οικογένειά μου, αλλά αυτή τη φορά όχι… ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ», γράφει. 

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top