ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι ανακριτές πιέζουν αλλά ο δολοφόνος άκαμπτος – Δύο ώρες στον τόπο του εγκλήματος δεν έδωσε τίποτα

Οι ανακριτές πιέζουν αλλά ο δολοφόνος άκαμπτος – Δύο ώρες στον τόπο του εγκλήματος δεν έδωσε τίποτα

Εκ νέου στον τόπο του εγκλήματος, οδήγησαν χθες Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, τον 32χρονο Σύρο δολοφόνο της 33χρονης Mariia Gazibagandova και της 43χρονης Khaiat Alraeesi.

Στις προσπάθειες τους να ενώσουν όλα τα παζλ της υπόθεσης, περπάτησαν ξανά τα βήματα του 32χρονου, όπως ο ίδιος είχε πράξει την ημέρα του διπλού φονικού. Κατά τη διάρκεια των υποδείξεων, ο 32χρονος άκαμπτος στα όσα έχει αναφέρει στην ομολογία του δεν έχει δώσει επιπρόσθετες πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο δύσκολο έργο των ανακριτών.

Συγκεκριμένα, ένα από τα ερωτήματα είναι η απόσταση από την οποία ο ίδιος έβαλε το χέρι στην σκανδάλη πυροβολώντας τις δύο γυναίκες, καθώς όπως ισχυρίζεται βρισκόταν περίπου σε απόσταση 10 μέτρων, ωστόσο τεκμήρια από τον τόπο του εγκλήματος φαίνεται να αναιρούν τον ισχυρισμό του. Παρόλα αυτά, θα διευκρινιστεί από τη βαλλιστική εξέταση στο κυνηγετικό όπλο του 32χρονου, κατά πόσο ισχύουν οι ισχυρισμοί του.

Στην ίδια θέση εμμένει και για τις αναφορές του σχετικά με τα δύο πρόσωπα που ενέπλεξε στην μαρτυρία του και πρόκειται για τους δύο εργάτες αλλοδαπούς, τους οποίους όπως ανέφερε, τους μετέφερε στον Κάτω Αμίαντο για να τον βοηθήσουν να σκάψουν τον λάκκο των δύο περίπου μέτρων, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν για τι τον προόριζε. Οι ανακριτές για τους δύο άνδρες δεν έχουν σχεδόν κανένα στοιχείο παρά μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση όπως τους την περιέγραψε ο 32χρονος, αφού δεν γνωρίζει τα στοιχεία τους όπως είπε.

Ακόμη μεγαλύτερο μυστήριο είναι ο άνδρας που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού στο όχημα του 32χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Ο 32χρονος σε ισχυρισμούς του ανέφερε ότι επρόκειτο για περαστικό που χρειαζόταν μεταφορικό μέσο. Ωστόσο αυτό διερευνάται από τις Αρχές, έχοντας στο μυαλό τους ότι πριν λίγο είχε διαπράξει διπλό φονικό και πως μπορούσε να διατηρούσε τη ψυχραιμία του ώστε να μεταφέρει έναν άγνωστο που του έκανε σήμα.

Όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί του 32χρονου διερευνώνται με τους ανακριτές να θεωρούν ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει, καθώς θα πρέπει να διευκρινιστούν όλα όσα έχουν ενώπιον τους και να δώσουν μία ξεκάθαρη εικόνα πριν εκπνεύσει και το διάταγμα προσωποκράτησης του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top