Σύλληψη λοχαγού της Εθνικής Φρουράς - Διέρρευσε βίντεο από εγκαταστάσεις του στρατού

Σύλληψη λοχαγού της Εθνικής Φρουράς - Διέρρευσε βίντεο από εγκαταστάσεις του στρατού

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση λοχαγού, ο οποίος δημοσιοποίησε υλικό από στρατιωτικές εγκαταστάσεις. 

Όπως ο ίδιος στηρίζει προχώρησε στην εν λόγω δημοσίευση λόγω του ότι τα συγκεκριμένα εμπορευματοκιβώτια είναι επικίνδυνα και βρίσκονται εκτεθειμένα. 

Από πλευράς της η Εθνική Φρουρά προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του λοχαγού με τις Αρχές να του περνάνε χειροπέδες και ακολούθως να οδηγείται στο Επαρχιακό Διακστήριο, όπου διατάχθηκε και η τετραήμερη προσωποκράτηση του. 

Για την υπόθεση έχουν προχωρήσει και σε σχετικές αναρτήσεις ο νομικός, Κρις Τριανταφυλλίδης, η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου καθώς και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.