LIFESTYLE

«The Voice» - Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του μουσικού talent show! - BINTEO

«The Voice» - Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του μουσικού talent show! - BINTEO

Ο φετινός κύκλος του "The Voice" ολοκληρώθηκε και το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε ως νικήτρια την Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σακη Ρουβά!

Οι 8 διαγωνιζόμενοι τα έδωσαν όλα για την κατάκτηση της κορυφής, ο μεγάλος τελικός του μουσικού διαγωνισμού βέβαια, χωρίστηκε σε τρία μέρη, τα οποία καθορίζονταν πάντα από την ψήφο των τηλεθεατών. Αρχικά, όλοι οι παίκτες χάρισαν στο κοινό ιδιαίτερες εμφανίσεις με σκοπό να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Ύστερα, σειρά είχε η τελική τετράδα, στην οποία πέρασαν ο Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Οι παίκτες της χρυσής τετράδας είχαν την ευκαιρία να ξανατραγουδήσουν στη σκηνή του "The Voice" και με αυτόν τον τρόπο οι γραμμές άνοιξαν εκ νέου για την ανάδειξη της τελικής δυάδας.

Σε αυτή βρέθηκαν η Άννα Αργυρού και ο Ανδρέας Μηλιώτης. Τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα συγκεκριμένα ονόματα έγινε σαφές πως ο coach τους, ο Σάκης Ρουβάς, είναι ο νικητής του φετινού κύκλου του "The Voice". "Καταλαβαίνω πως ένιωθε η Έλενα πέρυσι" δήλωσε μεταξύ άλλων.

Οι δύο υποψήφιοι έσπευσαν να ετοιμαστούν για την πιο σημαντική εμφάνιση της βραδιάς, και η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκίνησε για μία τελευταία φορά. "Το σημείο μηδέν", όπως το χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιανός, έφτασε και ο παρουσιαστής ανακοίνωσε παρέα με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τον Σάκη Ρουβά ότι η Άννα Αργυρού είναι η νέα φωνή της Ελλάδος.

Όταν της ζητήθηκε μία δήλωση η μεγάλη νικήτρια παραδέχτηκε: "Η Άννα Αργυρού πεθαίνει αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν βγαίνει αυτή τη στιγμή".

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top