ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες μέρες θα παραμείνουν κλειστά τα γραφεία του Δήμου Λευκωσίας και των Λαϊκών αγορών;

Ποιες μέρες θα παραμείνουν κλειστά τα γραφεία του Δήμου Λευκωσίας και των Λαϊκών αγορών;

Διευκρινίσεις Δήμου Λευκωσίας για τη λειτουργία των υπηρεσιών του κατά τις Αργίες κατά τις μέρες των γιορτών.


Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει ότι τα γραφεία του θα είναι κλειστά την παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, ότι η Λαϊκή Αγορά στο ΟΧΙ τα Σάββατα 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου δεν θα διεξαχθεί, πως η Λιανική Αγορά Αγίου Αντωνίου καθώς και η Χονδρική Αγορά δεν θα λειτουργήσουν κατά τις δημόσιες αργίες το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1η Ιανουαρίου και ότι η περισυλλογή σκυβάλων της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.


 Περαιτέρω διευκρινίζει ότι η περισυλλογή σκυβάλων της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου και πως το Προσωρινό Πράσινο Σημείο του Δήμου στην οδό Γιάννη Κορομία 2 στο Καϊμακλί θα είναι κλειστό για τους δημότες το Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 1η και την Πέμπτη  6 Ιανουαρίου.
 
 Επίσης αναφέρει ότι το Κρατικό Πράσινο Σημείο πίσω από το κατάστημα Leroy Merlin θα είναι κλειστό από την Παρασκευή 24 μέχρι την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 και το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022.
 
 Ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ακόμα πως η τελευταία ημερομηνία πληρωμής φορολογιών και τελών είναι η 30η Δεκεμβρίου 2021. Στις 31 Δεκεμβρίου 2021 θα επιβληθεί επιβάρυνση ύψους 10% και ότι την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, τα ταμεία του Δήμου θα είναι κλειστά λόγω διεκπεραίωσης εργασιών για το κλείσιμο του έτους και οι πληρωμές περιλαμβανομένης της επιβάρυνσης θα μπορούν να γίνονται μόνο στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosiamunicipality.org.cy (e-λευκωσία).
 
Σε ό,τι αφορά τα εξώδικα με ημερομηνία λήξης 31 Δεκεμβρίου 2021, ο Δήμος Λευκωσίας εξηγεί ότι μπορούν να εξοφληθούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosiamunicipality.org.cy (e-λευκωσία) χωρίς διακοπή ή τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 στο Ταμείο του Δήμου στην Οδό  Παλιάς  Ηλεκτρικής 13 χωρίς επιβάρυνση.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top