Άκουσε τα Κάλαντα από την Αστυνομία, την ΕΛΔΥΚ και την Εθνική Φρουρά ο ΠτΔ

Άκουσε τα Κάλαντα από την Αστυνομία, την ΕΛΔΥΚ και την Εθνική Φρουρά ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης άκουσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τα Κάλαντα από την Αστυνομία, την ΕΛΔΥΚ και την Εθνική Φρουρά, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.

Το πρωί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης άκουσε τα Κάλαντα από τη φιλαρμονική της Αστυνομίας και ευχήθηκε καλές γιορτές τόσο στα μέλη της Δύναμης όσο και σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό.

Στη συνέχεια άκουσε τα Κάλαντα από την ΕΛΔΥΚ και απευθυνόμενος στα μέλη της Δύναμης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου Καλά Χριστούγεννα, ό,τι καλύτερο σε εσάς στις οικογένειες σας. Θερμές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες που προσφέρετε, τις θυσίες που έχετε υποστεί για την ιδιαίτερη μου πατρίδα, την Κύπρο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά, απαλλαγμένοι από την κατοχή, από τη μια που αφορά την Κύπρο μας και από την άλλη μακριά από την πανδημία».

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε τα Κάλαντα από την ΣΜΕΦ. Απευθυνόμενος στους στρατιώτες είπε «εύχομαι ό,τι καλύτερο, Καλά Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να είναι μακριά από τα δεινά της πανδημίας, αλλά ιδιαίτερα μακριά από τα δεινά της κατοχής».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE