ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Λάζαρος Φιλίππου τιμήθηκε για την προσφορά του στο κέντρο ΑμεΑ, Άγιος Λάζαρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Λάζαρος Φιλίππου τιμήθηκε για την προσφορά του στο κέντρο ΑμεΑ, Άγιος Λάζαρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε μια όμορφη και συνάμα συγκινητική εκδήλωση, τιμήθηκε ο επιστάτης του ναού του Αγίου Λαζάρου, Λάζαρος Φιλίππου, ο οποίος στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλει το κέντρο ΑμεΑ Άγιος Λάζαρος.

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Χριστίνα Δημητρίου και μέλος του Συμβουλίου του κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος, αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά του Λάζαρου Φιλίππου, τονίζοντας πως ο ίδιος στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλει το κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος, για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει σε ενήλικα άτομα με αναπηρία και ειδικότερα σε άτομα με νοητική υστέρηση από την πόλη και επαρχία της Λάρνακας. Την εκδήλωση χαιρέτισε και η Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του κέντρου ΑΜΕΑ κα. Γιολάντα Ζαχαρίου τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η ιδιωτική προσφορά και στήριξη για την επιβίωση του κέντρου. Η κα Γιολάντα Ζαχαρίου ευχαρίστησε τον κ. Λάζαρο Φιλίππου για το φιλανθρωπικό του έργο και τον ανακήρυξε Μέγα ευεργέτη του Κέντρου ΑμΕΑ Άγιος Λάζαρος.

Ο Λάζαρος Φιλίππου έχει πάντα δίπλα του, τους φίλους, συνεργάτες και τους εθελοντές του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου τους οποίους εμπνέει, καθοδηγεί και στηρίζει σε αυτό το έργο προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top