Από ύψος 15 μέτρων έπεσε ο 32χρονος στην Πάφο - H κατάσταση της υγείας του

Από ύψος 15 μέτρων έπεσε ο 32χρονος στην Πάφο - H κατάσταση της υγείας του

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε χθες το απόγευμα η Αστυνομία στην Πάφο, για διάσωση άνδρα, που βρισκόταν τραυματισμένος στην περιοχή Θαλασσινές Σπηλιές στην Πέγεια.

Γύρω στις 4.15μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, ότι στην πιο πάνω περιοχή, κάτω από διερευνώμενες συνθήκες, άνδρας έπεσε από ύψος 15 μέτρων περίπου, στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν με αστυνομική άκατο στην περιοχή. Αφού εντοπίστηκε, ο τραυματίας ανασύρθηκε από τα μέλη της Λ&Ν Αστυνομίας και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στη στεριά.

Παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο ισχύο και το δεξί χέρι και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο τραυματίας είναι 32χρονος τουρίστας, ο οποίος φέρεται να έπεσε στη θάλασσα από τα βράχια, ύψους 15 μέτρων περίπου, στην προσπάθειά του να φωτογραφίσει την περιοχή.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE