Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy

Ιωάννα Μαλέσκου: Το περιβόητο τσιφτετέλι, η κόντρα με την Καινούργιου και ο Μουτσινάς

05.01.2022
07:39
Lifestyle

H Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η χθεσινοβραδινή καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για όλα.

«Το 2021 για μένα ήταν μεταβατικό… Ξεκίνησαν μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας για τη χρονιά που πέρασε ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην τηλεόραση λέγοντας: «Μου αρέσει ο συναγωνισμός και όχι ο ανταγωνισμός. Δε μου αρέσει τίποτα που να έχει αρνητικό πρόσημο και τίποτα που μπορεί να σου βγάλει τον κακό εαυτό και να μη σε κολακεύει. Είμαι όμως πολύ ανταγωνιστική με τον εαυτό μου… Χάρηκα που γύρισε η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση γιατί για τη δική μου άφιξη στην Αθήνα συζητήθηκαν πολλά».
Άμεση, αυθόρμητη, σοβαρή και χαλαρή εκεί που μπορώ

«Η αμεσότητά μου, ο αυθορμητισμός μου και η διάθεσή μου να βγάζω την καλή πλευρά των καλεσμένων και των θεμάτων», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου πως είναι αυτά που την χαρακτηρίζουν και συνέχισε αναφέροντας:

«Είμαι ένας άνθρωπος με διαφορετικά στοιχεία. Εκεί που πρέπει να είμαι πιο σοβαρή είμαι πολύ σοβαρή, εκεί που μπορώ να είμαι πιο χαλαρή βγάζω περισσότερο τον εαυτό μου… Την πρώτη χρονιά μπήκα σε μια διαδικασία να νιώθω και εγώ ότι δεν είμαι απόλυτα ο εαυτός μου. Το περιβόητο τσιφτετέλι είναι εγώ 100%. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι εγώ. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση διάσταση. Αυθόρμητα σκέφτηκα για ένα θέμα πολύ όμορφο να το δοκιμάσω και εγώ, δεν είχα ξαναχορέψει οριεντάλ. Μετά που όλο αυτό διογκώθηκε από κάποιους ανθρώπους πικράθηκα. Σκέφτηκα όμως ότι δεν είναι όλοι έτοιμοι να δουν αυτό που εγώ σκέφτομαι… Νομίζω ότι μετά από αυτό δε θα το ξαναέκανα. Ο αυθορμητισμός μου περιορίστηκε πάρα πολύ μετά από αυτό… Υπάρχουν πολλά θέματα που αν είχα την επιμέλεια της εκπομπής δε θα τα έβαζα στην εκπομπή αλλά είναι θέματα που ο κόσμος έχει δείξει ότι αγαπά. Είναι πιο γκοσιπ θέματα».

Η τηλεθέαση και πόσο την ενδιαφέρει

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης είπε: «Τα νούμερα με επηρεάζουν όπως επηρεάζουν όλους τους ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση… Πιο πολύ με ενδιαφέρει το περιεχόμενο να έχει στιβαρότητα και μεστότητα…. Εδώ στην Αθήνα έμαθα πως πρέπει να δοκιμάζεις συνεχώς και αν τραβάει κάτι να το συνεχίζεις».

Η κόντρα με την Καινούργιου

Από τη συζήτηση όμως, δεν έλειψε και η αναφορά στην κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου και την τοποθέτηση που είχε κάνει μέσα από την εκπομπή της.

«Ήταν αυθόρμητη η κίνηση αυτή. Πραγματικά δεν το είχα δει αλλά όταν ακούω και ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι όχι τόσο κομψό πρέπει να το δω. Κάτι μπορεί να μεταφερθεί λίγο διαφορετικά. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει επίθεση σε μια εκπομπή που είναι ακριβώς απέναντι. Δε μετανιώνω για τίποτα γιατί δεν είπα κάτι που δεν ίσχυε. Δεν μετανιώνω. Δεν έχουμε μιλήσει με την Κατερίνα. Ακολουθιόμαστε στο ινσταγκραμ αλλά δεν έχουμε γνωριστεί όπως με τους περισσότερους. Δεν επικοινωνήσαμε. Δεν θεώρησα ότι υπάρχει λόγος να επικοινωνήσω προσωπικά αλλά το θέμα έληξε και όλα καλά», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι εμπειρίες της ως δασκάλα και τα καλλιστεία

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τον πρώτο χρόνο που βρέθηκε ως δασκάλα στην Κρήτη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκεί. Μάλιστα είπε ότι έχει πολλές ιστορίες από τότε που αφηγείται σε φίλους της και συγγενείς της και κάποια στιγμή θέλει να τα γράψει σε ένα βιβλίο. Μέσα σε όλα η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως πολλές φορές λόγω εμφάνισης παρεξηγήθηκε όπως και οι προθέσεις της και χρειάστηκε να παλέψει για να κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων εκεί.

Λίγο αργότερα το 2013 πήγε στα καλλιστεία, κάτι που έγινε όταν ακόμα ήταν δασκάλα. Τότε όπως είπε δεν έβλεπε τα πράγματα τόσο πονηρεμένα. Τώρα όμως αν γύριζε τον χρόνο πίσω δεν θα το έκανε. Κάτι άλλο που όπως είπε θα άλλαζε, είναι κάποιες ενδυματολογικές επιλογές που έκανε στο παρελθόν και θεωρήθηκαν προκλητικές ενώ όπως είπε τα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της δεν έβλαψαν κανέναν και αφορούσαν αποκλειστικά την ίδια.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η σχέση τους

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και στον Νίκο Μουτσινά λέγοντας: «Η εκπομπή του Νίκου σε μια συγκεκριμένη ζώνη ασχολείται με ότι τηλεοπτικό υπάρχει. Μέσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προβληθεί είμαι και εγώ. Ενοχλούμαι όταν κάτι γίνεται με τη διάθεση να σε υποβαθμίσει. Αν αισθανόμουν ότι κάτι γίνεται για να με προσβάλλει θα είχα τοποθετηθεί διαφορετικά. Με χιούμορ έβλεπα πράγματα που εγώ έδινα στο πιάτο. Είτε μέσο του αυθορμητισμού μου, είτε από πράγματα που μπορεί να συνδέονταν. Τότε, θυμάμαι είχε γίνει μία όμορφη σύνδεση με τον Σταθμό που ήμουν τότε και τον ΣΚΑΪ και είχα απαντήσει θετικά. Επειδή ήταν μία όμορφη επικοινωνία με σεβασμό, για αυτό συνέχισε να έχω καλή σχέση με τον Νίκο και πριν τον γνωρίσω. Για κάποιους ανθρώπους πρέπει να ευγνωμονώ τον Νίκο, αυτό με ενοχλεί. Είναι εμπαθές. Με τον Νίκο είμαστε τηλεοπτικά γειτονάκια, δεν είμαστε σε διαρκή επικοινωνία αλλά μου έδωσε μια πολύ ωραία συμβουλή».

Όταν προσπάθησε να χάσει βάρος

Λίγο αργότερα η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε και για την περίοδο που πέρασε όντας φοιτήτρια που στην προσπάθειά της να χάσει βάρος έβαλε τον οργανισμό της σε μια πολύ άσχημη διαδικασία δημιουργώντας προβλήματα που ευτυχώς ανακάλυψε νωρίς.

Με πειράζει να μιλάνε για μένα

«Η τάση που έχουμε να μαθαίνουμε τα πολύ προσωπικά ενός ανθρώπου, δεν μου αρέσει. Μου αρέσει να μαθαίνω ευχάριστα για ανθρώπους αλλά αυτά που επιλέγεις να μοιραστείς… Με πειράζει να μιλάνε για μένα, αυτό που με ενοχλούσε πάντα όταν μιλούσαν για την προσωπική μου ζωή είναι ότι μου χρέωναν πρόσωπα και ότι προσπαθούσαν να εισβάλλουν στα πολύ προσωπικά μου. Αυτή την περίοδο είμαι πολύ ήρεμη και όταν θέλω να δημοσιεύσω κάτι για τα προσωπικά μου θα το κάνω με τον τρόπο μου…», είπε για τα προσωπικά της.

Πηγή: protothema.gr