Τουλάχιστον 13 νεκροί από πυρκαγιά σε κτίριο στη Φιλαδέλφεια

Τουλάχιστον 13 νεκροί από πυρκαγιά σε κτίριο στη Φιλαδέλφεια

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα τριώροφο κτίριο στη συνοικία Φερμάουντ της Φιλαδέλφειας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την αστυνομία και την πυροσβεστική, ανέφεραν ότι μεταξύ των θυμάτων είναι και "πολλά παιδιά".

Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει προς το παρόν κάποιον επίσημο απολογισμό της τραγωδίας.

Σε ανάρτησή της στο Twitter η Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης ανέφερε ότι μονάδες της έφτασαν στο σημείο στις 6.40 το πρωί και διαπίστωσαν ότι φλόγες έβγαιναν από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου. Χρειάστηκαν περίπου 50 λεπτά για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Ένας ενήλικος, ένας άνδρας 36 ετών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καθώς και ένα παιδί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και η κατάστασή τους είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE