LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού για κίνημα #metoo - «Κρίμα, πολύ βρωμιά» - ΒΙΝΤΕΟ

Ναταλία Γερμανού για κίνημα #metoo - «Κρίμα, πολύ βρωμιά» - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η καλή του φίλη, Ναταλία Γερμανού στο πρώτο After Dark της νέας χρονιάς το βράδυ της Παρασκευής στο OPEN.

Μέσα σε όλα, η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και την διαχείριση που έκανε σε αυτό μέσα από την εβδομαδιαία της εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι όλοι μας στην εκπομπή νιώσαμε σαν να μας πέταξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με ονόματα που γνωρίζαμε και ανθρώπους που γνωρίζαμε αλλά με καταστάσεις που δεν είχαμε φανταστεί. Το χειριστήκαμε, θέλω να πιστεύω, ως επί το πλείστον σωστά. Είχαμε μια κοινή πορεία, ένα κοινό σκεπτικό και μια κοινή γραμμή και οι πέντε μας στο ότι για εμάς ένας είναι ο στόχος, ένας είναι ο σκοπός και μια είναι η έννοια μας. Τα κορίτσια και τα αγόρια που είχαν υποστεί τις κακοποιήσεις».

«Δεν είμαστε εισαγγελείς, το τονίζω, δεν είμαστε ο Άρειος. Είμαστε απλά μια εκπομπή τηλεοπτική αλλά έχουμε άποψη και αυτή την άποψη είμαστε ευτυχώς σε ένα κανάλι που μας επέτρεψε να την καταθέσουμε όσο μας επέτρεψαν τα εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή. Τα προειδοποιητικά εξώδικα που έπεφταν στο κεφάλι μας βροχή από τους δικηγόρους » πρόσθεσε η παρουσιάστρια στην ψυχαγωγική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

«Κρίμα, πολύ βρωμιά ρε φίλε… Και πρόσεξε, δυο χώροι. Αθλητισμός και υποκριτική. Για να δούμε και τους άλλους. Εγώ περιμένω. Δεν πρέπει κάποια στιγμή; Δηλαδή για να ανοίξουν κάποια στιγμή τα στόματα στη δημοσιογραφία ή την τηλεόραση τι πρέπει να γίνει; Γενικό μπλακάουτ στην τηλεόραση;» αναρωτήθηκε ακόμα η Ναταλία Γερμανού. «Το 2021 σήμανε το τέλος της σιωπής».

Πηγή: zappit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top