ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Υπ. Υγείας: Βλέπει την Τρίτη 11/1 τους ειδικούς – Θα εξεταστούν επιπρόσθετα μέτρα ανάλογα με τις νοσηλείες

Υπ. Υγείας: Βλέπει την Τρίτη 11/1 τους ειδικούς – Θα εξεταστούν επιπρόσθετα μέτρα ανάλογα με τις νοσηλείες

Προβλήματα στη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων walk-in εντοπίζει ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα λόγω έλλειψης προσωπικού αλλά και μεγάλου ενδιαφέροντος από το κοινό.

Κατά την επίσκεψη του στον Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» όπου διεξάγονταν εμβολιασμοί για παιδιά από 5 μέχρι 11 ετών, δήλωσε πως κοσμοσυρροή διότι υπάρχει αρκετός κόσμος που ενδιαφέρεται να εμβολιαστεί. «Αλλά την ίδια στιγμή λόγω των αυξημένων κρουσμάτων αρκετοί από τους νοσηλευτές μας δεν μπορούν να εργαστούν, γι’ αυτό υπάρχει μια μείωση στο προσωπικό», πρόσθεσε.

«Για να έρθουμε σήμερα και να λειτουργήσει αυτό το εμβολιαστικό κέντρο έχουν γίνει υπεράνθρωπες προσπάθειες από το Υπουργείο Υγείας, ώστε να στελεχωθεί όσο το δυνατότερο καλύτερα», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την αύξηση του αριθμού νοσηλευόμενων με κορωνοϊό, ο υπουργός είπε: «έχουμε δει αύξηση πριν δύο μέρες, ευτυχώς χθες έχουμε δει μια μείωση. Είναι ένα θέμα που το βλέπουμε καθημερινά και αναλόγως εάν χρειαστεί να πάρουμε οποιαδήποτε επιπρόσθετα μέτρα, πάντοτε σε συνεργασία με τους ειδικούς, θα τα αποφασίσουμε».

Την Τρίτη 11/1 θα συζητήσουν και αν χρειάζονται περιορισμοί στις μετακινήσεις, ενώ στην ατζέντα θα βρεθεί και το ενδεχόμενο μείωσης των ημερών αυτοπεριορισμού (καραντίνα) για τον γενικό πληθυσμό.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Δρ. Κωστρίκη για εντοπισμό της μετάλλαξης Deltacron στην Κύπρο, ο κ. Χατζηπαντέλας είπε πως «το Υπουργείο Υγείας είναι ενήμερο για τα συγκεκριμένα κρούσματα, θεωρούμε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό τη δεδομένη στιγμή».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top