Στον αέρα τα ελληνικά καλλιστεία! Να τους «δανείσουμε» τη δική μας εστεμμένη να τους εκπροσωπήσει;

Στον αέρα τα ελληνικά καλλιστεία! Να τους «δανείσουμε» τη δική μας εστεμμένη να τους εκπροσωπήσει;

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο διαγωνισμός ομορφιάς που το τηλεοπτικό κοινό περίμενε πως και πως!

Με μεγάλη χαρά περιμέναμε το τηλεοπτικό comeback των ελληνικών καλλιστείων, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τις επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού «Ε» η Ελεονώρα Μελέτη και ο Μένιος Φουρθιώτης θα παρουσίαζαν στις 15 Ιουνίου στη Μύκονο, ένα λαμπερό show ομορφιάς.

Δυστυχώς όμως έχουν υπάρξει πολλά προβλήματα και διαφωνίες των ιθυνόντων των πνευματικών δικαιωμάτων του διαγωνισμού, που από τα χέρια του αείμνηστου Πρεβελάκη, πέρασαν στο γιο του, αλλά και των ιθυνόντων του καναλιού.

Υπάρχουν αυτοί που φέρνουν αντιρρήσεις για τους παρουσιαστές της βραδιάς κάτι που έχει δημιουργήσει μείζον θέμα. Κάποιοι φέρεται να μην ήθελαν στο τιμόνι της παρουσίασης τον Μένιο Φουρθιώτη που έχει αποδείξει ότι έχει όλο το πακέτο για μια τέλεια διοργάνωση και παρουσίαση.

Ευχόμαστε, γράφουν στο newsrebel, να λυθούν σύντομα όλα αυτά και να δούμε τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς να αναβιώνει μετά από χρόνια.

Σε περίπτωση όμως όπως που οι  Έλληνες διοργανωτές δεν τα καταφέρουν, μπορούν κάλλιστα να στείλουν στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Universe» μια Ελληνοκύπρια για να εκπροσωπήσει τη χώρα κι έχουμε να τους προτείνουμε την καλύτερη επιλογή!

Βεβαίως εννοούμε την Μύριελ Γρηγορίου, η οποία και καρακουκλάρα είναι και κορμάρα! Διαθέτει μάλιστα και το απαιτούμενο μεσογειακό ταμπεραμέντο κι έχει ήδη κατακτήσει το στέμμα της πρώτης και καλύτερης αναπληρωματικής.

Ας κάνουμε λοιπόν το ψυχικό και να αναπληρώσουμε το κενό στη γειτονική, αδελφή χώρα και να τους δανείσουμε τη δική μας καλλονή, μπας και καταφέρουν ξανά να φέρουν το πολυπόθητο παγκόσμιο στέμμα στην Ακρόπολη, αφού αυτό της Ειρήνης Σκλήβα έχει αρχίσει να σκουριάζει….

Σ.Χ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE