LIFESTYLE

Στον αέρα τα ελληνικά καλλιστεία! Να τους «δανείσουμε» τη δική μας εστεμμένη να τους εκπροσωπήσει;

Στον αέρα τα ελληνικά καλλιστεία! Να τους «δανείσουμε» τη δική μας εστεμμένη να τους εκπροσωπήσει;

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο διαγωνισμός ομορφιάς που το τηλεοπτικό κοινό περίμενε πως και πως!

Με μεγάλη χαρά περιμέναμε το τηλεοπτικό comeback των ελληνικών καλλιστείων, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τις επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού «Ε» η Ελεονώρα Μελέτη και ο Μένιος Φουρθιώτης θα παρουσίαζαν στις 15 Ιουνίου στη Μύκονο, ένα λαμπερό show ομορφιάς.

Δυστυχώς όμως έχουν υπάρξει πολλά προβλήματα και διαφωνίες των ιθυνόντων των πνευματικών δικαιωμάτων του διαγωνισμού, που από τα χέρια του αείμνηστου Πρεβελάκη, πέρασαν στο γιο του, αλλά και των ιθυνόντων του καναλιού.

Υπάρχουν αυτοί που φέρνουν αντιρρήσεις για τους παρουσιαστές της βραδιάς κάτι που έχει δημιουργήσει μείζον θέμα. Κάποιοι φέρεται να μην ήθελαν στο τιμόνι της παρουσίασης τον Μένιο Φουρθιώτη που έχει αποδείξει ότι έχει όλο το πακέτο για μια τέλεια διοργάνωση και παρουσίαση.

Ευχόμαστε, γράφουν στο newsrebel, να λυθούν σύντομα όλα αυτά και να δούμε τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς να αναβιώνει μετά από χρόνια.

Σε περίπτωση όμως όπως που οι  Έλληνες διοργανωτές δεν τα καταφέρουν, μπορούν κάλλιστα να στείλουν στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Universe» μια Ελληνοκύπρια για να εκπροσωπήσει τη χώρα κι έχουμε να τους προτείνουμε την καλύτερη επιλογή!

Βεβαίως εννοούμε την Μύριελ Γρηγορίου, η οποία και καρακουκλάρα είναι και κορμάρα! Διαθέτει μάλιστα και το απαιτούμενο μεσογειακό ταμπεραμέντο κι έχει ήδη κατακτήσει το στέμμα της πρώτης και καλύτερης αναπληρωματικής.

Ας κάνουμε λοιπόν το ψυχικό και να αναπληρώσουμε το κενό στη γειτονική, αδελφή χώρα και να τους δανείσουμε τη δική μας καλλονή, μπας και καταφέρουν ξανά να φέρουν το πολυπόθητο παγκόσμιο στέμμα στην Ακρόπολη, αφού αυτό της Ειρήνης Σκλήβα έχει αρχίσει να σκουριάζει….

Σ.Χ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top